Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan a făcut turul casei. Cât costă vila în care locuiește

Andreea Bălan a făcut turul casei. Cât costă vila în care locuiește
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan este împlinită pe toate planurile. Nu doar că iubește din nou, având în vedere relația ei cu jucătorul de tenis Victor Cornea, dar are și o situație materială foarte bună. Așadar, artista își permite să aibă o casă imensă în București. Iată cât costă casa Andreei Bălan, dar și cum arată locuința.  

Cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan 

Andreea Bălan a făcut turul casei. Artista le-a prezentat fanilor ei de pe Tik-Tok cum arată casa ei, dar cât costă o astfel de locuință. Aceasta a mărturisit că 850.000 de euro ar costa casa ei. Vedeta locuiește în Pipera, împreună cu cele două fetițe ale ei, dar și cu mama sa și iubitul său, Victor Cornea.  

Nu plătesc chirie în București. Am casa mea. Ținând cont că este zona foarte bună, casa e foarte mare… În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro. (…) Are 340 de metri pătrați, pe un teren de 500 de metri pătrați și are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare”, a făcut Andreea Bălan prezentarea casei.  

andreea-balan-a-facut-turul-casei.-cat-costa-vila-in-care-locuieste-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Andreea Bălan are și o spălătorie, o cameră dedicată doar acestei activități, în care are „două mașini de spălat, uscător, călcător”. „Avem doi copii și când suntem cu copii, sunt multe lucruri de spălat”, a precizat artista.  

Vedeta le-a arătat și living-ul fanilor ei, care are în jur de 120 de metri pătrați. Bucătăria este și ea foarte mare. „Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei”, a spus Andreea Bălan.

@andreeabalan

Turul casei (p1)

♬ original sound – Andreea Balan

Andreea Bălan, prima reacție după zvonurile că s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea

De aproximativ un an, Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire minunată alături de Victor Cornea, un jucător de tenis. Artista îl susține cu toată inima la fiecare competiție și este alături de el în fiecare moment al carierei sale sportive.

După ce au revenit din Australia, cei doi și-au pregătit bagajele și au călătorit în Grecia pentru Cupa Davis.

Andreea Bălan a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu legitimația primită la Atena de la organizatori, care îi permite să-l însoțească pe Victor Cornea și colegii săi. Observatorii au remarcat că pe această legitimație, cântăreața poartă numele iubitului ei.

„Acesta este badge-ul (n.r. – legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate“, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog recent.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton