; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan (2)

Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale. Ce face pentru a nu se îngrăşa

28 April 2021

Andreea Bălan se află de 27 de ani în lumina reflectoarelor și de-a lungul carierei a reușit întotdeauna să se reinventeze.

De fiecare dată a uimit însă și printr-un mic detaliu. Arată de fiecare dată la fel de bine! Deși a născut două fetițe Andreea Bălan a reușit să revină la silueta sa fără prea mult efort. Pe lângă efortul fizic pe care îl face prin coregrafiile sale, se pare însă că la baza siluetei sale fără cusur e și un mic secret pe care artista l-a dezvăluit în cadrul știrilor „Observator' de la Antena 1. 

 

„Mănânc, dar doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert întotdeauna, după fiecare masă. De gătit paste, omletă, pește la cuptor, cam atât. În rest, cu ciorbele este mama pentru că gătește extraordinar. Ea este alături de noi și fără ea, viața mea n-ar fi. Ar fi foarte greu, mama ne ajută foarte mult.'

 Vezi galeria foto >

De la ultima relație cu tatăl copiilor ei, Andreea Bălan a preferat discreția atunci când a venit vorba de viața sentimentală și a preferat să nu ofere foarte multe detalii. În prezent, Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche, de atunci existând și zvonuri cu privire la relația lor amoroasă. Cei doi au mai fost fotografiați împreună cu mai multe ocazii și au plecat și în câteva vacanțe.

În emisiunea „Star Matinal' de pe Antena Stars, Andreea Bălan a oferit câteva detalii despre viața ei sentimentală, mărturisind că în prezent este iubită. 

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu', a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Star Matinal.'

Vezi cum reușesc să se mențină în formă și alte vedete

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare