; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

Andreea Bălan a dat 1.000 de euro pe un obiect banal: „Am apărut la rubrica Bine îmbrăcate”

29 March 2021

Andreea Bălan se află de zeci de ani printre numele cunoscute ale industriei muzicale românești. În toți acești ani, ea a trecut prin multiple schimbări de stil, dar acum se declară mulțumită cu imaginea pe care o are, scrie libertatea.ro.

La începutul carierei, când făcea parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu, jurata de la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1) purta alt gen de haine decât acum: haine mult mai colorate, mulate, fuste scurte.

Recent, Andreea a declarat – în cadrul unui video pe YouTube, că, deși o vreme a evitat să dea banii pe haine, a existat o achiziție memorabilă: a dat 1.000 de euro pe o pereche de cizme, care nici măcar nu i-au plăcut.

„Da, aici se văd aceste botine, se văd minunat în această poză, sunt niște șosete. Aaa, cu ce te-ai încălțat azi Andreea? Sunt niște șosete roz. Cât ai dat pe ele? 1.000 de euro. Aaaa, super, bravo. Bravo, deșteaptă ai fost. Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau. 

După aceea am apărut la Bine îmbrăcate. Deci, ia uite, dacă bag bani…Eu până în momentul ăla băgasem banii în case, rate, conturi, mă simțeam bine când mă uitam pe aplicație dimineața. Dar deschideam dulapul și era gol. Deschideam dulapul…praf. Și dintr-o dată stilista mi-a zis că trebuie să bag bani, să investesc și să cumpăr haine. Mult și de brand, că asta se poartă. Și am fost la Bine îmbrăcate.', a declarat cântăreața în clipul de pe YouTube.

Sursa foto: Libertatea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare