; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea antonescu survivor0

Andreea Antonescu, dezvăluiri indecente de la Survivor România: „Unul dintre Faimoși mi-a sugerat să fac topless”

12 April 2021

Andreea Antonescu a vorbit, într-un interviu recent pentru click.ro, despre experiența pe care a avut-o la Survivor România, dar și de relațiile din echipa Faimoșilor. 

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România în urmă cu aproximativ trei săptămâni și continuă să uimească cu experiențele trăite în Republica Dominicană. Dezvăluie acum ce relație a avut cu colegii ei de echipă, în special cu băieții, dar și ce sugestie neașteptată a primit din partea acestora. 

Andreea, o femeie puternică, așa cum afirmă în interviu, s-a lovit de misoginismul și răutatea unora dintre colegii săi de echipă, nominalizându-i pe Culiță Sterp și pe Sebastian Chitoșcă la acest capitol. Ba mai mult, vedeta povestește că la sosirea ei în Republica Dominicană, unul din colegii din echipa 'Faimoșilor' i-ar fi făcut propuneri indecente.

'Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei. Lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România' să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru.

(..) Am ales să fiu de partea Elenei. Mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp. Nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă.', a povestit Andreea Antonescu la Click.ro.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare