Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu și-a amintit despre perioada de glorie a trupei André. Care a fost cel mai frumos cadou primit din partea fanilor

Andreea Antonescu și-a amintit despre perioada de glorie a trupei André. Care a fost cel mai frumos cadou primit din partea fanilor
14

de Cristina Țapu,

Trupa André făcea furori în urmă cu mai bine de două decenii, iar melodiile interpretate de către Andreea Bălan și Andreea Antonescu răsunau la fiecare petrecere. Cele două au cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, iar gestionarea popularității pe care au avut-o încă din copilărie nu a fost întotdeauna ușoară.

Andreea Antonescu a vorbit cu nostalgie despre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de la fani

Într-un interviu pentru Ego.ro, Andreea Antonescu a rememorat anumite experiențe pe care le-a avut cu fanii, de-a lungul timpului. În plus, ea a menționat și ce cadouri a primit din partea acestora și au reușit să o impresioneze în mod profund.

Andreea Antonescu a dezvăluit că unii dintre fani erau prea insistenți și o parte dintre ei i-au bătut chiar și la ușă pentru a o invita în oraș. Cu toate acestea, Andreea nu-și amintește să fi trecut printr-o întâmplare neplăcută vreunul dintre fanii înverșunați.

„Toată viața au fost, de atunci și până azi! Da, bineînțeles (n.r. au venit fani la ușa ei)! Erau mulți care și sunau. Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc! E vorba de educația pe care eu am primit-o! Toată lumea a știut să vorbească foarte frumos cu mine din anumite puncte de vedere și să mă facă să înțeleg anumite situații, astfel încât ajunsă la o vârstă a maturității cu tot ce a investit el în mine (n.r. tatăl ei), am încercat să fac cele mai bune alegeri! Nu am reușit întotdeauna, dar ce nu reprezintă un succes, reprezintă o lecție de viață!”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea a mărturisit că cele mai plăcute cadouri pe care le-a primit din partea fanilor au fost jucăriile de pluș. Chiar și astăzi primește astfel de plușuri, se bucură de dar și le oferă, mai departe, fiicelor sale.

andreea-antonescu-petrecere-de-botez-de-lux-pentru-fiica-ei-15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ce pact au făcut Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Cât despre pactul pe care l-a făcut cu Andreea Bălan în perioada în care făceau furori cu trupa André, acesta este unul cât se poate de simplu și de logic. Cele două și-au promis că vor da tot ce au mai bun pentru a se autodepăși și a aduce zâmbetul pe chipurile fanilor care le ascultă cu drag muzica.

„Atunci, primele care au pus presiune asupra noastră am fost noi! Ne-am dorit mereu să ne depășim, să fim cele mai bune, ne-am dorit ca oamenii să se regăsească în noi și în poveștile noastre, dar și în vestimentație! Chiar dacă în vremea respectivă nu erau stiliști, nu erau hairstyliștii, nu erau cei care îți fac imaginea și strategiile de marketing, poate de asta ne-a și iubit publicul, pentru că eram atât de reale! Ne-am dorit întotdeauna să ne placă ce vedem și să știm că scoatem din noi cea mai bună variantă a noastră!”, a declarat Andreea Antonescu, conform sursei menționate anterior.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la trei luni după venirea pe lume a fiicei lor

Victor Vrînceanu, fostul partener de viață al Andreei Antonescu, a discutat despre înțelegerile pe care le-a făcut cu artista după despărțire. El se întâlnește cu fiica lor o dată pe săptămână și o sprijină financiar lunar, așa cum a stabilit cu Andreea Antonescu. 

Despărțirea Andreei și a lui Victor a avut loc la doar trei luni de la nașterea fiicei lor, Venice Victoria. Cu toate că nu se întâlnește cu copilul atât de des pe cât și-ar dori, el continuă să o susțină financiar pe Venice, așa cum s-a înțeles inițial cu Andreea Antonescu.

Jurnalistul i-a solicitat Andreei Antonescu să nu o expună pe fiica lor pe platformele de socializare și să nu o implice în campanii de publicitate online. De asemenea, Victor Vrînceanu este ferm împotriva ideii ca Venice Victoria să participe la evenimente mondene alături de mama sa.

Sursă foto: Instagram Andreea Antonesc – Andreea Bălan, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton