Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu a spus care este sexul bebelușului. Artista a publicat noi imagini superbe cu burtica de graviduță

Andreea Antonescu a spus care este sexul bebelușului. Artista a publicat noi imagini superbe cu burtica de graviduță
7

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu urmează să devină mamă pentru a doua oară. Artista trece prin clipe magice în așteptarea celui de-al doilea copil și este foarte fericită alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu. Recent, ea a publicat noi imagini cu burtica de graviduță și a făcut anunțul pe care fanii ei îl așteptau. Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului.

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Antonescu a anunțat sexul bebelușului ei și al lui Victor Vrînceanu, alături de noi imagini cu burtica de graviduță.

Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă. Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea!”, a scris artista în dreptul unei imagini, în care apare într-o rochie lungă, diafană, cu burtica la vedere.

În cea de-a doua imagine, Andreea Antonescu apare îmbrăcată într-un body mulat pe corp. Alături de ea este Victor Vrînceanu, care o sărută pe frunte și ține mâna pe burtica vedetei. În descrierea acestei imagini, Andreea Antonescu a dezvăluit sexului bebelușului. Cântăreața și iubitul ei vor avea o fetiță!

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și @victor.vrinceanuv suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță!

Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a scris vedeta pe Instagram.

Andreea Antonescu mai are o fetiță, pe Sienna, din relația cu Traian Spak.

Cum a anunțat Andreea Antonescu că e însărcinată

Nu la mult timp după ce filmările pentru America Express s-au încheiat, Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

andreea-antonescu-noi-detalii-despre-sarcina-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanuv .

Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase”, a scris artista pe Instagram, la acea vreme.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton