; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Antonescu  site

Andreea Antonescu se alătură emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” (Pro TV)

25 September 2020

O săptămână legați la mână doi câte doi, un duel cu dublă eliminare câștigat de orășeni și unul pentru ultima șansă în plină desfășurare. Cam așa arată, pe scurt, imaginea actuală din Ferma. Pare momentul ideal pentru o altă surpriză: o nouă concurentă a acceptat provocarea competiției! 

 

Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.  

 

'În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc', a declarat Andreea Antonescu.

 

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta Ferma. Orășeni vs Săteni

 

Cum va fi primită de colegi, din ce echipă va face parte și cum se va descurca cu primele activități primite în casă, aflăm marți, de la 21:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare