Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu, primele declarații despre nunta mamei sale. Artista a lipsit de la eveniment

Andreea Antonescu, primele declarații despre nunta mamei sale. Artista a lipsit de la eveniment
10

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu a făcut primele declarații după ce mama ei, Mioara Antonescu, s-a căsătorit. Artista a lipsit de la marele eveniment din viața mamei sale. Iată ce a declarat artista despre căsătoria Mioarei Antonescu, eveniment care a avut loc în SUA.  

Andreea Antonescu, despre nunta mamei sale 

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în Statele Unite ale Americii cu Karol Szekeres, iar de la eveniment a lipsit chiar fiica ei. Artista nu a putut să fie prezentă. Aceasta se află în România, cu cele două fiice ale ei. Sienna a început școala, iar Venice Victoria este prea mică pentru un zbor atât de lung. 

Acum, Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre nunta mamei sale. Artista a spus că îi urează mult noroc și fericire mamei sale. 

Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întotdeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte importanți sau oameni cu care am interacționat mai puțin”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Antena Stars. 

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit. Artista a lipsit de la marele evenimentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu 

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a vorbit și despre despărțirea de Victor Vrânceanu. Vedeta spune că motivul rupturii dintre ei o reprezintă nepotrivirea de caracter.  

„Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa. Și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru și cam atât. Cum aș numi-o, sincer… știu că a stârnit multe controverse. Nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu. Știu, sună ciudat, dar chiar așa e. (…)  

Noi avem în continuare o relație. Ținem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă sau să… Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da (n.r. că nu erau compatibili cu viața împreună). Am considerat că suntem mai bine separat”, a declarat Andreea Antonescu, acum câteva luni.   

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit. Artista a lipsit de la marele evenimentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton