Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu a făcut furori pe o plajă din California. Artista s-a fotografiat în costum de baie

Andreea Antonescu a făcut furori pe o plajă din California. Artista s-a fotografiat în costum de baie
9

de Cristina Țapu,

Andreea Antonecu, în vârstă de 41 de ani, este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu evenimentele care au loc în viața sa. Recent, artista și-a luat prin surprindere admiratorii căci a ditribuit o imagine în care apare purtând costum de baie. Așa cum era de așteptat, internauții s-au grăbit să o complimenteze.

Andreea Antonescu a făcut furori pe o plajă din California

Andreea Antonescu se află în vacanță în California și a profitat o ocazie de a distribui o imagine de la plajă, îmbrăcată în costum de baie animal print. „Doamne, ești o bombă sexy!”, „Arăți minunat!”, „Superbă! Te aștept în San Francisco” sau „Ești foarte frumoasă”, au fost o parte dintre comentariilor fanilor.

Deși a trecut de prima tinerețe, Andreea are un trup tras ca prin inel și un decolteu generos, iar fericirea i se poate citi pe chip, în ciuda faptului că este implicată într-un conflict de amploare cu fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

andreea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit, Victor VrînceanuPrimul proces are legătură cu plecarea în America și obținerea cetățeniei americane, iar al doilea proces vizează custodia fetiței. Jurnalistul susține că a vrut să rezolve situația pe cale amiabilă, însă nu a fost posibil. 

Andreea Antonescu, conflict cu fostul iubit, Victor Vrînceanu

Victor Vrînceanu a mai dezvăluit că fiica lui a locuit alături de el și părinții săi în primele șase luni de viață. Apoi, el s-a trezit chemat în instanță. Jurnalistul spune că Andreea nu îi permite să se implice în luarea deciziilor legate de fiica lor. 

Victor Vrînceanu a mai mărturisit că Andreea Antonescu a avut același comportament și cu fostul soț, Traian Spak, pe care ar fi vrut să îl decadă din drepturile părintești. În plus, artista i-ar fi cerut fostului iubit să aibă o despărțire discretă, ca să nu ajungă într-un scandal ca Andreea Bălan și George Burcea. 

Victor Vrînceanu, fostul iubit al Andreei Antonescu, îi aduce acuzații grave artistei. Aceasta a susținut că s-a dus însărcinată la America Express, emisiune difuzată la Antena 1, fără să știe. Ei bine, tatăl mezinei sale susține că nimic nu este adevărat. Potrivit spuselor sale, Andreea ar fi știut că este însărcinată înainte să semneze contractul. Acesta spune că are drept dovadă ecografia pe care artista a făcut-o înainte să plece cu Andreea Bălan la America Express.  

Sursă foto: Instagram Andreea Antonescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton