Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit. Victor Vrînceanu: „Îmi spunea că nu vrea să ajungem ca Andreea Bălan și Burcea”

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit. Victor Vrînceanu: „Îmi spunea că nu vrea să ajungem ca Andreea Bălan și Burcea”
14

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit în urmă cu un an, la trei luni de la nașterea fiicei lor, Venice Victoria. Acum, jurnalistul a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu mama fiicei lui. Acesta a dezvăluit că Andreea Antonescu l-a dat în judecată și că nu îi permite să se implice în viața fetiței.  

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit 

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit, Victor Vrînceanu. Primul proces are legătură cu plecarea în America și obținerea cetățeniei americane, iar al doilea proces vizează custodia fetiței. Jurnalistul susține că a vrut să rezolve situația pe cale amiabilă, însă nu a fost posibil. 

„Am încercat pe cât posibil să rezolvăm lucrurile civilizat, acasă, între noi, nu se poate, în schimb. S-a ajuns la acest proces intentat de ea, procese, că sunt două. A fost o ordonanță pe care a făcut-o pentru că acum este plecată cu în America, cu fiica mea, cu Victoria. Este plecată cu Victoria. Trebuie menționat faptul că a plecat două luni și jumătate. Eu nu am fost de acord, de asta a și depus ordonanță prezidențială”, a spus Victor Vrînceanu, în exclusivitate, la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Victor Vrînceanu vrea să se implice în creșterea fiicei lui 

Victor Vrînceanu a mai dezvăluit că fiica lui a locuit alături de el și părinții săi în primele șase luni de viață. Apoi, el s-a trezit chemat în instanță. Jurnalistul spune că Andreea nu îi prmite să se implice în luarea deciziilor legate de fiica lor. 

În primele șase luni de viață, copilul a stat integral la mine și la părinții mei. M-am trezit cu această chemare în instanță. Ea a cerut și să depună acte pentru cetățenie americană pentru Victoria fără acordul meu. Andreea vrea să facă pentru copil tot ce vrea ea, toate dorințele ei să fie îndeplinite fără să țină cont de părerea mea. Eu cred foarte mult în instituția mamei, eu respect ideea de mamă. Am fost un copil crescut de o mamă singură și știu ce înseamnă relația copil mamă. Atunci când este și un tată care este dispus să facă tot pentru acel copil, mi se pare strigător la cer să mă refuzi sistematic. Ea face altceva. Încearcă să mă îndepărteze și apoi se plânge că este mamă singură și nu o ajută nimeni”, a mai spus Victor Vrînceanu. 

„Eu mă achit de toate îndatoririle părintești” 

Victor Vrînceanu a mai mărturisit că Andreea Antonescu a avut același comportament și cu fostul soț, Traian Spak, pe care ar fi vrut să îl decadă din drepturile părintești. În plus, artista i-ar fi cerut fostului iubit să aibă o despărțire discretă, ca să nu ajungă într-un scandal ca Andreea Bălan și George Burcea.   

Andreea Antonescu, TRaian Spak și Sienna, fiica lor

„Asta a făcut și cu Traian Spak, despre care mie îmi spunea că vrea să-l decadă din drepturile (nr. părintești) și că suferă mult că nu se ocupă de copil. Nu. Nu este adevărat. Ce nu ține de viață și de moarte, hai să lăsăm copilul să crească și să aleagă. De ce să-i punem ștampilă americană pe frunte. El poate să crească și să-și ia cetățenie și la 18 ani, 20 de ani, că mama lui are cetățenie. Am zis că o lăsăm pe Victoria să crească și să o lăsăm să aleagă ea. 100% tatăl nu-și dorește (nr. despre aparițiile copilului în mediul online). Nu ține cont nici de dorința mea să nu promovez copilul. Pentru ea e important să se expună pe rețelele de socializare că e mamă singură.  

Vreau să fie foarte clar că eu mă achit de toate îndatoririle părintești. În momentul în care ne-am despărțit am zis să vorbim despre ce să facem cu copilul. Ea, crezând că e vorba de bani, mi-a zis că îi dau suma X și aia e. Ea îmi spunea că dacă ne despărțim, să nu ajungem ca Andreea Bălan și Burcea, că îi e scârbă de scandaluri de genul ăsta și i-am zis că ok, eu chiar credeam că gândește așa. Am acceptat și i-am virat lunar banii, e proba la dosar”, a mai adăugat fostul iubit al Andreea Antonescu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton