Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu, imagini de senzație de la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ce rochii a purtat artista

Andreea Antonescu, imagini de senzație de la botezul fiicei sale, Venice Victoria. Ce rochii a purtat artista
22

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu și fostul ei iubit, Victor Vrînceanu, au botezat-o pe fiica lor, Venice Victoria. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 24 iunie, iar petrecerea de botez a fost una de lux. După ce micuța a fost creștinată la Mănăstirea Cașin din București, invitații au mers la restaurant, unde toată lumea s-a distrat pe cinste.

Andreea Antonescu, petrecere de botez de lux pentru fiica ei

Andreea Antonescu și fostul ei iubit au botezat-o pe fiica lor în weekendu-ul care tocmai a trecut. După ce micuța Venice Victoria a fost creștinată la Mănăstirea Cașin din București, invitații au mers la un restaurant pentru a petrece într-un stil măreț. Printre invitați, s-au numărat mai multe nume cunoscute în showbiz, printre care și Andreea Bălan, care a venit însoțită de cele două fiice ale sale și de mama ei.

Andreea Antonescu a atras toate privirile, s-a schimbat din rochia roz în care a apărut la biserică în una foarte scurtă și foarte decoltată. Și fiica ei cea mare, Sienna, a purtat o altă rochie roz, cu sandale cu toc. În ceea ce o privește pe micuța botezată, Venice Victoria a îmbrăcat o rochie cu tulle, cadou de la nași, potrivit libertatea.ro.

La petrecere, Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au încântat invitații și au cântat cele mai cunoscute melodii ale trupei Andre. Desigur, Victor Vrînceanu a fost prezent la eveniment și a stat foarte aproape de invitați la petrecere. La momentul tortului, el a sărutat-o pe fiica lui, care era în brațele Andreei Antonescu.

andreea-antonescu-petrecere-de-botez-de-lux-pentru-fiica-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Andreea Antonescu a publicat mai multe imagini de la botezul fiicei sale. Andreea Bălan a publicat și ea mai multe imagini de la evenimentul special. Artista a îmbrăcat o rochie albastră, scurtă la biserică, iar pentru petrecerea de botez, a optat pentru o rochie crem, cu franjuri.

andreea-antonescu-petrecere-de-botez-de-lux-pentru-fiica-ei-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 22

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton