; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Antonescu  site

Andreea Antonescu, declarații despre conflictul Elenei Marin cu colegii Faimoși: ”Am văzut multe multe episoade care nu au fost la locul lor”

23 March 2021

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România 2021, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Solista, care nu practică oricum vreun sport și nici nu are veleitățiîn acest sens, consideră că participarea la acest show a fost o adevărată provocare pentru ea și crede că și-a depășit limitele. Ea a ținut să vorbească, după eliminare, despre prietenia ei cu Elena Marin și despre coaliția care se formase împotriva acesteia.

“S-a încheiat aici, nu este nicio problema. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui', a spus Andreea Antonescu într-un interviu acordat după eliminarea de la Survivor România.

'Recunosc, sunt prietenă cu Elena, eu nu am mers acolo pe premisa de a face o coaliție cu Elena. Într-adevăr, am văzut că Elena era căzută psihic, am văzut multe multe episoade, care din punctul meu de vedere nu au fost la locul lor, consider că bărbăția unui bărbat nu constă în a adresa injurii la adresa unei femei… ba din contră', a mai comentat Andreea pentru Kanal D, făcând referire la situația tensionată și certurile urâte care au fost între Elena, Zanni și Sebastian. 

Concurenta, eliminată de la Survivor România 2021 după numai o lună, a mai spus și că era atât de evident faptul că doreau să o destabilizeze pe Elena și să o determine să cedeze, încât până și pe ea, care e prietenă de-o viață cu Faimoasa, au încercat să o convingă să se întoarcă împotriva ei. Și lucrurile sunt cu atât mai urâte cu cât știau foarte bine ce relație există între ele și că au un trecut în care s-au ajutat și au trecut prin multe. 

'Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală', a mai spus Andreea Antonescu,

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare