Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu a ajuns să doarmă 5 ore pe noapte și nu are timp pentru relaxare: „Întotdeauna văd partea plină a paharului”

Andreea Antonescu a ajuns să doarmă 5 ore pe noapte și nu are timp pentru relaxare: „Întotdeauna văd partea plină a paharului”
10

de Cristina Țapu,

Viața Andreei Antonescu s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe Venice Victoria. Artista a decis să se ocupe, în primul rând, de cele două fiice ale sale și să pună pe plan secund cariera și alte proiecte personale. Sacrificiile pe care le face nu sunt unele mici, însă merită tot efortul din lume!

Andreea Antonescu doarme doar cinci ore pe noapte și nu are timp pentru relaxare

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu a adus pe lume o mică minune pe nume Venice Victoria. De atunci, viața artistei a suferit o schimbare radicală, aceasta renunțând la numeroasele apariții publice, la concerte și evenimentele mondene pentru a petrece mai mult timp alături de micuța ei.

După o perioadă petrecută în Statele Unite, fiica mai mare a Andreei Antonescu, Sienna, s-a întors în România, iar acum artista are grijă și de aceasta. Astfel, programul său este extrem de încărcat, Andreea începând fiecare zi la ora 5 dimineața.

Artista pregătește fata mai mare pentru școală, o însoțește la unitatea de învățământ, după care își dedică timpul micuței Victoria. În paralel cu asta, Andreea încearcă să onoreze o parte dintre concertele programate și se ocupă de pagina personală de Instagram pentru a gestiona anumite campanii din care face parte.

Andreea Antonescu, primele declarații despre botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Nu mă vait niciodată pentru că mă gândesc că Dumnezeu mă așază în anumite momente, puncte ale vieții mele, tocmai pentru că trebuie să fiu acolo, așa că mă bucur de momente. Întotdeauna am văzut partea plină a paharului.

Știu cât de repede crește un copil. Mă uit la Sienna, care este mai înaltă decât mine, așa că vreau să profit de orice moment cu bebelina. M-am acomodat și cu programul de somn de la 12 noaptea la 5 dimineața”, a declarat Andreea Antonescu, conform Impact.ro.

Sienna este fiica pe care Andreea Antonescu o are din relația cu Traian Spak, iar Venice Victoria este rodul iubirii dintre Andreea și jurnalistul Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu se implică financiar în creșterea lui Venice Victoria

Despărțirea lor a avut loc la doar trei luni de la nașterea fiicei lor, Venice Victoria. Cu toate că nu se întâlnește cu copilul atât de des pe cât și-ar dori, el continuă să o susțină financiar pe Venice, așa cum s-a înțeles inițial cu Andreea Antonescu.

Victor Vrînceanu o întâlnește pe Venice Victoria doar o dată pe săptămână și consideră că acest interval nu este suficient pentru a-și petrece timpul cu fiica sa. El i-a sugerat Andreei Antonescu să stabilească un program de întâlniri convenabil și pentru el, însă aceasta nu a fost de acord cu propunerea lui.

Jurnalistul i-a solicitat Andreei Antonescu să nu o expună pe fiica lor pe platformele de socializare și să nu o implice în campanii de publicitate online. De asemenea, Victor Vrînceanu este ferm împotriva ideii ca Venice Victoria să participe la evenimente mondene alături de mama sa.

Sursă foto: Instagram Andreea Antonescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton