; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, decizie neașteptată! Pleacă în SUA la fostul soț. Ce spune despre o posibilă împăcare

26 June 2021

Vara Andreei Antonescu se anunță una aglomerată. Pe lângă proiectele profesionale în curs de desfășurare, cântăreața va călători în Statele Unite pentru a-și vizita fostul partener. 

Andreea Antonescu se află în divorț cu tatăl fiicei sale, Traian Spak. Cu toate acestea cei doi au păstrat o relație cordială de dragul fetiței lor Sienna. Chiar pentru micuță, Andreea Antonescu va călători peste ocean pentru ca aceasta să își poată revedea tatăl. 

Într-un inteviu acordat celor de la click.ro, Andreea Antonescu a vorbit pentru prima oară și despre posibilitatea unei împăcări cu fostul partener: 

„Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul!
Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu.', a declarat Andreea Antonescu pentru sursa citată anterior.

În curând Andreea Antonescu va pleca alături de fiica sa, Sienna, în Statele Unite: 

„Îmi doresc să plec apoi în State, alături de Sienna, pentru că nu am mai fost de ceva timp și e cazul să mă întorc acolo, mi-e și foarte dor de America.', a mai precizat ea pentru aceeași sursă.

 Vezi galeria foto >

Andreea Antonescu a fost căsătorită timp de opt ani cu Traian Spak. O căsnicie care a mers foarte bine la început și unul dintre motivele pentru care solista trupei Andre a decis să se mute în Statele Unite. La un moment dat însă, Andreea Antonescu a hotărât să revină acasă alături de fiica ei, iar de atunci mariajul său a picat în declin. Traian Spak a rămas în continuare în Statele Unite, unde se ocupă de afacerile sale. 

Pentru că au hotărât de comun acord să pună capăt căsniciei, Andreea Antonescu și Traian Spak și-au văzut în continuare de viață și, deși nu au divorțat încă legal, și-au negociat partajul. 

Cu ce rămâne Andreea Antonescu după divorțul de Traian Spak

 

Andreea Antonescu continuă să fie legal soția lui Traian Spak. Din cauza pandemiei, tatăl fetiței sale nu a putut călători în România, însă totul se va întâmpla pe cale amiabilă, la notar, în momentul în care acesta va reveni în țară. Andreea a precizat într-o emisiune TV că va mai călători în SUA alături de fiica sa.
„Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu’, a dezvăluit Andreea, în emisiunea La Măruță’, de la Pro TV.

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță, pe Sienna (10 ani), care locuiește acum la mama cântăreței, la Galați.

„Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea’, a dezvăluit Andreea, la emisiunea La Măruță’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare