; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_120815_TCDU8 Ed4_0042

Andreea Antonescu cântă cu fratele ei, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

01 October 2015

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 20.00, show-ul Te cunosc de undeva!' aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi transformări, artiști de primă mână și muzică adevărată.

[Not a valid template]

În cea de-a patra ediție a show-ului transformărilor totale, Șerban Copoț va avea misiunea să-l aducă în carne și oase, în platou, pe Robbie Williams, iar Tania Popa să umple scena de zâmbet și culori cu transformarea ei în Celia Cruz, cea mai cunoscută interpretă de salsa a secolului XX. Pentru prima dată la Te cunosc de undeva!' un copil se va transforma în propriul tată, căci Carmen Simionescu îl va imita pe tatăl ei, Adrian Minune, și va aborda pentru prima dată genul de muzică interpretat de acesta. Viorica și Margherita din Clejani vor readuce în actualitate piesa „Hands Up', un hit disco al anilor 80, transformate în Jean Patrick Baptiste și Anette, cei doi componenți ai grupului Ottawan, Andreea Antonescu va fi, de data aceasta, Leona Lewis, iar Cezar Ouatu îl va imita pe Gheorghe Turda, sub privirile originalului și îmbrăcat cu costumul popular din Maramureș pus la dispoziție de acesta. Și tot în ediția de sâmbătă, Nadir va cânta un mare hit al anilor 90, O fată singură-n noapte', transformat în Loredana Groza, Florin Ristei îl va aduce pe scenă, pentru o seară, pe Tudor Gheorghe, iar Adrian Enache va imita un american originar din Trinidad Tobago, Haddaway, cu piesa What Is Love'.

Momentul de familie al acestei gale va fi susținut de Andreea Antonescu și fratele ei mai mic, Răzvan, care se vor transforma în Laura Pausini și Andrea Bocelli și vor cânta în duet piesa Vivo per lei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare