; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrea del Boca a revenit la telenovele

Andrea del Boca a revenit la telenovele

04 December 2013

Andrea del Boca a revenit la telenoveleUna dintre cele mai cunoscute figuri artistice din Argentina (toţi membrii familiei sale au legătură cu lumea spectacolului), Andrea del Boca (48 de ani) şi-a început cariera la câteva luni, dusă de mama ei pe platourile de filmare.

La noi a devenit celebră cu rolul din „Perla Neagră' (1994), telenovelă de mare succes nu doar în ţara natală. Dar, pentru că următoarele sale proiecte nu au mai avut acelaşi răsunet, Andrea s-a îndepărtat de telenovele.

După 1997, a făcut studii de regie în SUA, a prezentat emisiuni TV, a jucat punctual în diverse proiecte de cinema sau tv. În cele din urmă, nemulţumită de rolurile oferite, în toamna acestui an, a revenit la telenovele cu „Esa Mujer', povestea unei femei care află că e grav bolnavă şi mai are de trăit doar un an. Andrea şi produce telenovela (în care mai joacă şi Sergio Cernadas), pe lângă faptul că e protagonistă.

Pe plan personal, actriţa e fericita mamă a unei fetiţe de 13 ani, Anna. Nu s-a căsătorit niciodată până acum, iar relaţia cu impresarul argentinian – din care a rezultat Anna – s-a terminat încă înainte de naşterea fetiţei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare