; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrea bocelli 2017 original 89725 e1517777133845

Andrea Bocelli va cânta fără spectatori la Domul din Milano, de Paștele catolic. „Va fi o ocazie de a ne ruga împreună”

08 April 2020

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli, 61 de ani, va interpreta în duminica Paştelui catolic (12 aprilie) o suită de cântece religioase, la Domul din Milano, notează AFP.

Evenimentul va fi organizat fără accesul spectatorilor, dar va putea fi urmărit pe YouTube în întreaga lume.

„Nu va fi un concert. Va fi mai degrabă o ocazie de a ne ruga împreună: o rugăciune pentru Milano şi pentru lume, în faţa unui eveniment absolut dureros, tragic', o bună ocazie pentru a difuza slujba de Paşte şi „un mesaj de iubire şi de izbăvire', a explicat tenorul italian pentru publicația Corriere della Sera.

Andrea Bocelli a adăugat:

'Biserica va fi goală, dar noi vom fi, sper, o vastă mulţime interconectată, graţie internetului, uniţi printr-un filon subtil, credinţa, care este mai puternică decât orice distanţă aparentă'. Și primarul din Milano, Giuseppe Sala, a anunțat pe pagina sa de Facebook evenimentul care va avea loc de Paștele catolic, pe 12 aprilie 2020.

„În urmă cu câteva zile, l-am contactat telefonic pe Andrea Bocelli. A spus că va fi prezent. Asta înseamnă că el se va afla la Milano de Paşte. La ora locală 19.00, în Domul complet gol, el va interpreta câteva pagini de muzică religioasă', a scris primarul orașului Milano, Giuseppe Sala pe Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare