; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli susține că s-a simțit „umilit și ofensat” în timpul carantinei de COVID-19

30 July 2020

Cântărețul italian de operă a făcut afirmații șocante despre momentele neplăcute din carantină, după ce recent a dezvăluit că ar fi fost infectat cu COVID-19, fiind acum complet vindecat.

Andrea Bocelli, în vârstă de 61 de ani, a descris în cuvinte dure momentele de carantină dar și măsurile luate de autoritățile italiene pe timpul pandemiei.

„Nu puteam să plec de acasă, deși nu am comis nicio crimă', a declarat acesta potrivit celor de la BBC. Tot el spune că s-a simțit „umilit și ofensat' de măsurile autorităților și mărturisește că nu a respectat regulile, „fiindcă nu crede că era bine sau sănătos să stea acasă la vârsta lui', adăugând că „are o vârstă și că are nevoie de soare și de vitamina D'.

În opinia artistului, pandemia care a ucis mai mult de 35.000 de italieni a trecut deja, el sugerându-le și celorlalți „să refuze aceste reguli'. Nu apare totuși în raport și perioada în care acesta susține că nu s-ar fi supus regulilor.

Cântărețul a spus în luna mai că s-a vindecat „complet și rapid' de virusul pe care l-ar fi contactat în martie, și chiar a donat sânge pentru a ajuta studiile în legătură cu posibilul vaccin împotriva coronavirus.

Tot el a criticat și deciziile Guvernului privind redeschiderea școlilor: 

„Am o fetiță de 8 ani și e de necrezut că acești copii vor trebui să meargă la școală unde sunt separați prin plexiglass și ascunși în spatele unei măști. E de necrezut cât de repede s-au închis școlile, și că la fel de repede s-au redeschis cluburile de noapte, unde tinerii nu se duc să învețe, ci din contră'.

Ulterior, Andrea Bocelli a susținut că afirmațiile sale au fost „greșit înțelese', continuând să spună că modul său de a gândi a ajutat mulți oameni infectați cu noul virus să se refacă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare