; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra trăieşte lunga vară fierbinte

19 July 2011

Vacanţa Andrei Măruţă nu e una dramatică, la fel ca în celebrul film cu Paul Newman, ci doar plină, de la mult-aşteptatul sejur în Spania, până la plecarea în caravana Românii au talent'.


Te bucuri că revii atât de repede în şa pentru următorul Românii au talent'?

Mă bucur foarte mult, normal, fiindcă pentru mine Românii au talent' e un proiect foarte important, m-a prins sufleteşte foarte tare această competiţie. Mai ales că acum ştiu deja cum se desfăşoară totul, abia aştept fiecare etapă, de la primele emoţii şi preselecţii prin ţară, până la marea şi mult-disputata finală! Va fi o vară plină de talent pentru mine, pentru că din 20 august până pe 26 septembrie mă voi afla prin ţară, mai exact în Craiova, Timişoara, Iaşi, Cluj şi Constanţa, în căutare de români deosebiţi!

Până atunci, însă… o vacanţă?

Anul ăsta plecăm la Marbella, în Spania, unde am mai fost şi ne-a plăcut foarte mult, e o staţiune excelentă din toate punctele de vedere. Încă nu ne-am hotărât dacă îl luăm pe David (fiul ei cu Cătălin Măruţă, n.r.) cu noi, nu ştiu, mai vedem, depinde de mai multe lucruri.

Apropo de David, cum te obişnuieşti cu rolul de mămică, după primele luni?

E uşor şi surprinzător deopotrivă, e foarte greu de explicat, dar cei care au deja copii ştiu ce vreau să spun. David e un bebe foarte cuminte, noi suntem norocoşi din punctul ăsta de vedere şi am senzaţia deja că înţelege tot ce spunem; ştiu că e o exagerare, însă măcar aşa, în mare, să ştii că mesajul îl prinde, se uită la noi cu iubire, comunică enorm.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare