Homepage  / Vedete româneşti

Andra, surpriză de proporții pentru fanii din Stuttgart. Actorii din „Groapa” și „Clanul” au făcut spectacol alături de artistă

Andra, surpriză de proporții pentru fanii din Stuttgart. Actorii din „Groapa” și „Clanul” au făcut spectacol alături de artistă
15

de Cristina Țapu,

Andra știe cum să facă spectacol și să adune ropote de aplauze. Andra a captivat publicul prezent la concertul Tradițional 2 din Stuttgart, Germania, care a avut loc pe 6 aprilie. În cadrul evenimentului, artista i-a invitat pe scenă pe câțiva actori consacrați, cunoscuți din serialele „Clanul" și „Groapa" de la PRO TV. Acești actori se aflau în Germania pentru un spectacol și au acceptat invitația de a urca pe scenă alături de Andra, aducând un plus de emoție și energie evenimentului.

Andra, surpriză de proporții pentru fanii din Stuttgart

La invitația Andrei, Carmen Tănase, Maria Obretin, Lia Bugnar și Marius Manole au urcat pe scenă și au interpretat împreună cu ea melodia „Cui nu-i place dragostea”. Publicul a gustat din plin surpriza Andrei, iar cei pe scenă au fost răsplătiți cu ropote de aplauze, minute întregi.

„O surpriză de neuitat la Traditional 2 în Germania! Am avut onoarea să urce pe scenă niște talente extraordinare: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin și Lia Bugnar, acești actori remarcabili care au strălucit cu câteva ore înainte într-o piesă de teatru, tot la Stuttgart. Emoția a fost la cote maxime pe scenă. Mulțumim pentru momentul senzațional de care s-au bucurat cei prezenti!”, a scris Andra pe conturile personale de Facebook și de Instagram.

Andra 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Spectatorii au fost impresionați și au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-și exprima entuziasmul.

„Ce seară minunată! Revăd și revăd înregistrări și n-aș vrea să se termine. Ce emoție!”; „Doamne, ce supriză frumoasă a fost!”; „Andra, ne crește sufletul de bucurie și ne emotionează până la lacrimi astfel de momente. Te iubim din suflet că ne aduci atâta bucurie, dragă Andra!”, au fost o parte dintre reacțiile acestora.

Andra, prima artistă din România care a urcat pe Arena Wembley

Andra a strâns o mulțime de peste 12.500 de spectatori la OVO Arena Wembley în cadrul concertului live „Tradițional 2″, desfășurat acum câteva săptămâni în Anglia, Marea Britanie. Cu o durată de trei ore, acest spectacol a consacrat-o pe Andra ca fiind primul artist român care a cucerit o scenă de o asemenea amploare.

Alături de Andra, pe scenă au urcat și Orchestra Fraților Advahov, iar pentru momente speciale au fost prezenți trupa Zdob și Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduța Lupău, Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Cornelia și Lupu Rednic, Aurora și Săndel Mihai, precum și Oleg Spânu, fostul concurent de la emisiunea „Românii au talent”.

Sursă foto: Instagram Andra

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton