Homepage  / Vedete româneşti

Performanță extraordinară pentru Andra. A devenit prima artistă din România cu o asemenea reușită

Performanță extraordinară pentru Andra. A devenit prima artistă din România cu o asemenea reușită
13

de Cristina Țapu,

Cariera Andrei se află în plină ascensiune, iar ultimul eveniment pe care l-a organizat artista demonstrează acest lucru. Andra a cântat pe un stadion de renume din Marea Britanie, iar mii de fani au sosit pentru a-i auzi vocea superbă. Iată detaliile!

Andra, concert spectaculos pentru 12.500 de români, pe Arena Wembley

Andra a strâns o mulțime de peste 12.500 de spectatori la OVO Arena Wembley în cadrul concertului live „Tradițional 2″, desfășurat acum câteva zile în Anglia, Marea Britanie. Cu o durată de trei ore, acest spectacol a consacrat-o pe Andra ca fiind primul artist român care a cucerit o scenă de o asemenea amploare.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Alături de Andra, pe scenă au urcat și Orchestra Fraților Advahov, iar pentru momente speciale au fost prezenți trupa Zdob și Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduța Lupău, Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Cornelia și Lupu Rednic, Aurora și Săndel Mihai, precum și Oleg Spânu, fostul concurent de la emisiunea „Românii au talent”.

„Tradițional 2” reprezintă o creație artistică ce aduce în prim-plan o combinație spectaculoasă de muzică live, abordând diverse genuri muzicale, de la muzică populară la pop, rock și chiar hip-hop.

Pregătirea acestui spectacol a implicat un efort de 6 luni, iar pentru reprezentația din Londra, a fost necesară deplasarea unei echipe de 130 de persoane din România. Eforturile, însă au meritat, pentru că spectatorii au fredonat și au dansat alături de artistă, iar atmosfera a fost una incendiară.

Concertul „Tradițional 2” nu se limitează doar la a fi un simplu eveniment muzical; este mai degrabă o călătorie emoțională și culturală ce îmbină tradițiile și poveștile autentice de iubire, conectând publicul la esența culturii românești. Acest spectacol reprezintă continuarea remarcabilei producții „Tradițional” din 2019, care a cunoscut un succes copleșitor, adunând aproape 100,000 de spectatori la cele 15 reprezentații live.

Andra și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă

Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Sursă foto: Instagram Andra – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton