; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vunk&Andra (138 of 229)

Andra şi Vunk au lansat videoclipul “Numai la doi”

14 February 2014

Vunk&Andra (138 of 229)Trupa Vunk şi Andra au lansat clipul piesei Numai la doi', extrasă de pe albumul Nu scapă nimeni' al celor de la Vunk.

Artiştii au fost încântaţi de această nouă colaborare: Deşi am filmat peste 12 ore în acea zi, a fost foarte distractiv să facem asta împreună cu Andra. Nici nu ştiu când a trecut ziua şi am ajuns la ultimul cadru', şi-a amintit Cornel, liderul trupei Vunk.

Această colaborare a venit absolut firesc, eu şi băieţii de la Vunk ne vedem foarte des la diverse evenimente şi concerte. Mai mult decât atât, sunt de părere că Vunk a făcut mereu alegeri înţelepte cu privire la melodiile lansate şi la colaborările avute de-a lungul timpului, mă bucur că m-au invitat să cânt alături de ei', a spus Andra.

'Numai la doi' este un clip de imagine, care sper să placă fanilor noştri', a mai zis artista. Nu am urmărit o poveste propriu-zisă, ci am vrut să iasă un clip în care se simte emoţia din versuri, atitudinea a două persoane care fac o declaraţie de dragoste şi de reproş, în acelaşi timp. Este imposibil să nu se regăsească toată lumea care a iubit cel puţin o dată, cu pasiune şi remuşcări, în viaţa asta', a completat-o Cornel.

Vedeţi aici videoclipul Numai la doi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare