; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Naguale

Andra şi Naguale au lansat videoclipul piesei „Falava”

07 May 2015

Deşi piesa Andrei, „Avioane de hârtie' (feat. Shift), încă se află în topurile radiourilor de la noi, artista a lansat împreună cu Naguale o piesă de vară în limba portugheză şi engleză, intitulată „Falava'.

Andra şi Naguale

Piesa are şi un videoclip filmat în Bucureşti (partea cu Andra), dar şi în Brazilia (secvenţele cu Naguale).

„Vă spun, cu mâna pe inimă, că piesa Falava' a fost, în ceea ce mă priveşte, dragoste la prima vedere! La prima audiţie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secundă sunt pe cât de motivante, pe atât de frumoase, complete, colorate. Şi se pare că şi fetiţa mea e de aceeaşi părere, că a părut la fel de cucerită ca mama ei: şi-a făcut imediat simţită prezenţa printr-un dans, să îi spunem brazilian', a declarat Andra, însărcinată în şase luni.

La rândul său, tânărul Naguale a fost la fel de entuziasmat: „Falava' este o piesă la care eu şi Alex Pelin am lucrat alături de întreaga echipă Kazibo Music: Alexandru Zagga Antonescu, Luca George şi Andy Platon! Eu sunt convins că această piesă ne va ajuta în serile călduroase de vară să ne mişcăm pe ringul de dans şi că sound-ul diferit pe care noi îl propunem este pe placul ascultătorilor'.

Vedeţi aici videoclipul „Falava':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare