; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Măruţă vor în vacanţă tot în Spania

04 May 2012

Andra termină, pe 11 mai, munca de jurat la Românii au talent' de la Pro TV, iar apoi va continua să se ocupe îndeaproape de cariera ei muzicală. Iar după ce soţul ei, Cătălin Măruţă, va termina actualul sezon de la Happy Hour', cuplul va pleca într-o vacanţă , iar de traseu nu lipseşte Spania, destinaţia lor preferată, a declarat Andra pentru TVmania' care apare pe piaţă luni, 7 mai.

Planurile pentru vacanţă nu sunt încă bătute în cuie, pentru că soţii Măruţă aşteaptă să termine proiectele de televiziune în care sunt acum implicaţi.

„Urmează să mai vorbim şi cu prietenii noştri, nu prea plecăm singuri, de obicei, plecăm în gaşcă. Probabil că, indiferent de traseul final şi complet, nu vom rata Spania, care ne place la nebunie, mergem aproape în fiecare an acolo', a declarat Andra pentru TVmania'.

Cel mai probabil, anul acesta Andra şi Cătălin Măruţă îl vor lua cu ei în concediu şi pe băieţelul lor de un an, David.

E din ce în ce mai vioi. Treieră toată casa şi are viteză, zici că funcţionează cu baterii. Se străduieşte să vorbească, zice destule cuvinte, se urcă peste tot şi partea lui preferată dintr-o zi e când plecăm în oraş, îi place mai mult afară decât în casă', a povestit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare