; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra si fly project

VIDEO: Andra şi Fly Project au lansat piesa „Butterfly”

22 September 2016

După ce piesa „Why', prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul grupului Fly Project, a adunat peste 24 de milioane de vizualizări pe YouTube, băieţii de la Fly Project, Dan şi Tudor, au hotărât că e timpul să facă şi o piesă împreună cu Andra:

„Noi aveam piesa „Butterfly' în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, aşa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat şi asa a fost', a povestit Tudor.

andra-si-fly-project

Iar Andra a adăugat: „Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi şi îi apreciez mult pentru talentul şi ambiţia lor. Sunt pusă pe treaba: după piesa „Butterfly', abia aştept să lansez noul meu single'.

Videoclipul piesei „Butterfly' a fost realizat de Alex Ceauşu, care şi-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy şi expresiv, într-un cadru original american, în care personajele principale sunt actorul Edi Gathegi şi iubita lui, Adriana Marinescu, model în America şi fosta dansatoare Fly Project.

Edi este cunoscut din „Saga Amurg' şi din serialele „The Blacklist', „StartUp', „Redemption', „Into the Badlands' şi „Justified'.

Vedeţi aici videoclipul „Butterfly”:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare