Homepage  / Vedete româneşti

Andra și Eva Măruță au lansat prima piesă împreună! Cum sună piesa „Praf de stele”

Andra și Eva Măruță au lansat prima piesă împreună! Cum sună piesa „Praf de stele”
12

de Cătălina Matei,

La doar 9 ani, Eva Măruță este deja o artistă care se poate transforma într-o adevărată concurentă pentru mama sa, Andra. După ce a apărut deja în primul ei film, „Tati part time”, mezina familiei Măruță s-a lansat și în muzică, piesa „Praf de stele” înregistrând aproape 150.000 de vizualizări pe YouTube în doar 18 ore de la postare.

Așchia nu sare departe de trunchi! O sintagmă ce se potrivește perfect în cazul fetiței Andrei și a lui Cătălin Măruță. Eva Măruță, la cei 9 ani pe care abia i-a împlinit pe 23 iuie, a moștenit din plin talentul artistic al mamei sale.

După ce în urmă cu câteva luni a fost în centrul anteției cu primul său film, „Tati part time”, în care a avut rolul principal, puștoaica s-a lansat acum și în muzică cu piesa „Praf de stele”, unde cântă alături de mama sa și de WhatsUp.

„Praf de stele” este o piesă emoționantă, cu un mesaj puternic despre vise, speranță și magia copilăriei. Iar clipul aferent, realizat cu o atenție deosebită la detalii, prezintă imagini feerice care completează perfect versurile piesei. De altfle, în doar 18 ore de la lansarea sa pe YouTube, videoclipul a înregistrat aproape 150.000 de vizualizări.

Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor. Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu. Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu praf de stele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare.

Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visele.

Piesa ”Praf de Stele” a fost scrisă de What’s Up pentru Eva înainte să știm că va exista filmul Tati Part Time, parcă a avut o premoniție. Am și filmat clipul si povestea pare atât de actuală: mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur.

Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru: oamenii – de toate vârstele – au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubirea și încrederea noastră”, a scris Andra într-o postare pe contul său de Instagram.

Andra recunoaște că fiica sa ar putea fi mai talentată decât ea

În urmă cu mai bine de un an, într-un interviu, Andra ne mărturisea că fiica sa ar putea să o depășească în ce privește talentul artisitic.

Cred că toți copiii își depășesc părinții, cel puțin într-o privință, mai ales dacă sunt lăsați să exploreze și să își dezvolte talentele și abilitățile. Eva și David au dat semne de mici că au înclinații artistice. David cântă la chitară acum, Eva cântă și dansează. Vom vedea dacă, în timp, rămân interesați de aceste domenii sau rămân hobby-uri, pe lângă altele. Cred că în funcție de asta pot face performanță sau nu: trebuie să își dorească cu adevărat să fie buni la ceva anume și să muncească mult în acea direcție”, ne-a spus atunci jurata de la „Românii au talent”.

Eva Măruță, petrecere în Marbella de ziua ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton