; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra şi David Bisbal au lansat videoclipul piesei “Without You”

22 May 2016

Vineri, 20 mai, Andra şi David Bisbal au lansat piesa „Without You', promovată atât în emisiunea „La Măruţă', cât şi în emisiunea „Românii au talent', unde cei doi au cântat live. De vineri şi până astăzi videoclipul cu cei doi a strâns peste cinci milioane de vizualizări pe You Tube.

 

Mi-am dorit o piesă cu influenţe latino pentru această vară, o melodie pe care să dansezi din tot sufletul, iar Without You' este perfectă pentru asta. David Bisbal se afla în Suedia când a ascultat melodia şi am fost foarte fericită când am aflat că îşi doreşte să cânte pe piesa mea, a declarat Andra.

Artistul spaniol a venit special în România timp de trei zile pentru a filma videoclipul alături de cântăreaţă. 150 de dansatori şi figuranţi au participat la filmări, iar drone au survolat permanent locaţiile pentru a prinde cele mai neobişnuite cadre. Povestea clipului este, ca şi a piesei, una romantică: doi tineri se iubesc, dar sunt împiedicaţi să fie împreună. E vorba de multă pasiune, de iubire de nestăvilit, pentru care eşti dispus să faci orice sacrificiu, să lupţi oricât', a zis Andra.

Iar David are numai cuvinte de laudă la adresa ei: Apreciez la Andra în mod special vocea minunată. I-am ascultat mai multe piese şi i-am văzut videoclipurile pe You Tube. M-a atras foarte mult la ea vocaţia de artistă. E foarte talentată şi carismatică. Sunt încântat că pot să colaborez cu o artistă atât de bună şi de faptul că mi-am facut o prietenă cu această ocazie'.

Vedeţi aici videoclipul Without You':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare