; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra si catalin maruta

Andra şi Cătălin Măruţă au recunoscut: se pregătesc să devină din nou părinţi

24 March 2015

Andra și Cătălin Măruță vor deveni din nou părinți. Vestea a venit chiar de la Andra, care a anunțat pe Facebook că, la vară, îi va dărui o surioară lui David (4 ani).

andra si catalin maruta

„Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că mă voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Și vă doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți ca mine, toată viața voastră!…', a scris Andra pe pagina ei oficială de Facebook.

Catalin Maruta si Andra - Facebook 24 martie 2015

„In iulie, se va naște fiica mea! Da, ați citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreția Andrei, dar azi vă spun, cu tradiționalul orgoliu patern, că soția mea e însărcinată din nou și, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiță! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!… E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!… Vă mulțumesc pentru că mereu sunteți alături de Andra și de mine !', a scris și Cătălin Măruță.

Acum doi ani, de Paște, Andra recunoștea că dorința ei cea mai mare era să devină mama unei fetițe.

Faptul că eu am crescut alături de mai mulţi fraţi, suntem patru, trei fete şi un băiat, cred că asta m-a ajutat să cresc frumos, să îmi iubesc aproapele, să îmi iubesc fraţii. Și asta îi doresc şi băieţelului meu. Să aibă cu cine să împartă bucuriile şi, de ce nu, lucrurile mai puţin plăcute din viaţă. Pentru că cel mai aproape de sufletul tău este fratele tău. Aşa am fost învăţată de părinţii mei. Şi asta vreau să transmit băieţelului meu, David şi celorlalţi copii care vor veni… Sper că doi-trei… Îmi doresc însă şi o fetiţă', a mărturisit artista într-un interviu acordat Digi24.

Când era însărcinată cu David, Andra (28 de ani) spunea că sarcina nu trebuie sa fie un pretext ca să leneveşti toată ziua'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare