; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Cătălin Măruţă

Andra şi Cătălin Măruţă se pregătesc de botez

21 November 2012

Cătălin Măruţă va intra din nou în rolul de naş alături de soţia sa, Andra, însă după Sărbătorile de Iarnă. Cei doi plănuiesc botezul fetiţei lui Pepe, Maria.

Pepe şi Raluca sunt foarte fericiţi. Eu abia aştept să facem botezul, aşa e normal, să ne grăbim cu asta. Nu l-am făcut până acum din cauza programului încărcat atât al meu, cât şi al lui Pepe , a declarat Andra în emisiunea Cancan TV' de la Acasă.

Urmează să îl facem după Sărbători, cred că prin ianuarie, nu am stabilit încă data. Nu suntem de capul nostru. Încă nu m-am întâlnit cu naşul, trebuie să discut şi cu Raluca. Cu Măruţă şi cu Andra m-am văzut ultima oară la nunta lui Piedone. Nu putem stabili acum data. Nu am agenda la mine. Prioritar a fost pentru mine casa unde urmează să ne mutăm. Copilul e mic nu trebuie să-l botezi la o lună, două', a zis Pepe.

Tot la Cancan TV', Andra a declarat şi ce va face de Sărbători: O să plec cu David şi cu Cătălin într-o vacanţă de Revelion. Mă gândesc că dacă am muncit atât de mult în timpul anului, măcar de Sărbători să fiu cu familia'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare