; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Cătălin Măruţă, primul Paşte cu David

21 April 2011

maruta si andra-paste-cu-davidAndra şi Cătălin Măruţă sărbătoresc pentru prima dată paştele alături de bebeluşul lor. Cei trei vor rămâne în Bucureşti şi îşi vor aştepta cu drag părinţii şi rudele la masa de Paşte.

De obicei petrecem Paştele cu familia, iar anul ăsta cu atât mai mult, fiindca e şi primul an când îl avem pe David cu noi. Vor veni la noi şi rudele Andrei, şi părinţii mei, vom fi deci o familie completă şi numeroasă şi o să ne fie foarte bine', a declarat prezentatorul emisiunii Happy Hour' de la Pro TV.

Deşi este primul Paşte în formula extinsă, tradiţiile acestei sărbători nu se vor schimba în familia sa: Mergem la biserică de Înviere, ca în fiecare an, cu familia. Apoi aducem Lumină acasă, iar a doua zi se încinge masa de Paşte', mai spune Măruţă.

Vedeta Pro TV e convinsă că Iepuraşul nu îi va ocoli familia nici anul acesta, cu atât mai mult cu cât micuţul David este centrul universului lor: Sigur, David e acum foarte micuţ şi nu înţelege nici sărbătoarea, nici cadourile pe care i le vom face. Înăa de când a venit el pe lume recunosc că nu ne mai interesează foarte tare ce primim noi de la Iepuraş, ci ne interesează cum să ne bucurăm copilul', a încheiat Cătălin Măruţă.

Telespectatorii îi pot revedea pe Cătalin şi Andra în aceste zile de sărbătoare la Pro TV, în ediţia specială Happy Hour' de a doua zi de Paşte (25 aprilie, 17.45) şi, respectiv, în finala Românii au talent' (25 aprilie, 20.30).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare