; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Cătălin, prima vacanţă în Dubai… în trei

15 January 2013

Anul acesta, de Revelion, Andra şi Cătălin Măruţă au avut motive duble de bucurie: s-au reîntors într-un loc pe care îl apreciază foarte mult şi care le face vacanţele de iarnă mai frumoase, în Dubai, acolo unde au mers pentru al patrulea an,  însă de data aceasta l-au luat cu ei şi pe David, băieţelul lor.

El s-a distrat cel mai bine, cred', spune prezentatorul Happy Hour', fiindcă Dubaiul e un paradis al luminilor, acolo lumea e în general veselă, peisajul e cu totul diferit de cel european. Ca să nu mai spun că David e înnebunit după mare, după apă în general, se simte bine în locurile unde e cald, iubeşte briza', a mai spus acesta.

Cu toate condiţiile asigurate, vacanţa celor trei nu avea cum să nu fie una perfectă. Pe lângă petrecerea din Noaptea dintre ani, Andra, Cătălin şi David s-au bucurat de soare şi mare, s-au relaxat la plajă, au mers împreună în parcurile de distracţie de acolo care împlinesc fanteziile oricui este dispus să se joace ca un copil, însă nu au ratat nici cumpărăturile.

N-am avut nicio problemă cu David, e curios şi şi-a petrecut vremea uitându-se lung la toţi turiştii, mai ales la apariţiile mai excentrice. L-am dus şi prin parcurile de distracţii, acolo era nebun de fericire, se agita şi râdea, ne distra şi pe noi reacţia lui în faţa atâtor minunăţii. Am mers mult pe jos, am vizitat zeci de locuri atractive, parcuri exotice, shopping center-uri, plaje', a mai spus Măruţă.

photo-2

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare