; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra şi Cătălin Măruţă nu se mai satură de Spania

26 August 2011

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au programat vacanţa pentru sfârşitul acestei luni, pentru a se întoarce cu bateriile pline la muncă: el începe „Happy Hour' pe 1 septembrie, iar ea pleacă în acest weekend la audiţiile pentru „Românii au talent'. Cuplul s-a întors din vacanţă joi, 25 august, şi dezvăluie în „TVmania' din 29 august cum s-a distrat în concediu.

„Ne place Spania enorm, tocmai de aceea tindem să mergem vara acolo', a motivat Cătălin Măruţă decizia de a alege această ţară drept destinaţie de vacanţă, constant din 2008 încoace.

Cei doi soţi, care au plecat fără băieţelul lor de cinci luni, dar alături de naşii acestuia, au închiriat un iaht, pentru o croazieră în care s-au odihnit şi s-au detaşat de stresul din restul anului.

„Dar, chiar şi în condiţiile astea, suntem destul de activi, ne place să descoperim locuri noi, explorăm permanent. Ne-am simţit liberi şi am avut curajul unor trasee mai puţin umblate, a fost grozav!', povesteşte Cătălin.

Cele două vedete au fost seduse nu doar de locurile foarte frumoase, ci şi de…mâncarea irezistibilă.

Nu poţi să mergi în Spania fără să mănânci paella, asta e ca şi cum ai merge în Japonia şi ai refuza să guşti sushi! Nouă ne place şi paella cu fructe de mare, e cel puţin la fel de bună ca paella cu pui', a povestit vedetea de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare