; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra si 3 sud est la maruta

Andra și Cătălin Măruță, împreună la TV. Vedeta a lansat o piesă alături de 3 Sud Est

25 March 2021

Andra a venit în platoul de la „La Măruță' miercuri după-amiază, și nu singură, ci alături de băieții de la 3 Sud Est, alături de care a lansat recent o piesă.

Înainte ca cei patru să cânte cea mai nouă piesă a lor, „Jumătatea mea mai bună', care a adunat deja milioane de vizualizări și care se află de aproape o săptămână pe locul unu în trending pe Youtube, ei au depănat amintiri alături de Cătălin Măruță. Iar prima întrebare a venit chiar din partea Andrei, care i s-a adresat soțului ei, Cătălin.

După ce s-a așezat pe canapea, Andra a deschis discuția, flirtând inițial cu soțul ei, ca mai apoi discuția să se mute în alt domeniu – la amintirile de acum două decenii, când formația 3 Sud Est se lansa. 

Andra: Bună, Cătă, ce mai faci? 

Cătălin Măruță: Cum mai e pe acasă? 

Andra: Suntem bine noi. Când vii din turneu?

„Pe Cătălin l-am cunoscut în televiziune, nu era atât de evoluată treaba, cum e acum cu telefoanele', a răspuns Andra, întrebată de Laurențiu Duță cum l-a cunoscut pe Cătălin Măruță. 

„Noi, artiștii, de când nu am mai fost pe scenă? Slavă Domnului că mai vine câte o melodie ca asta, ca a noastră, și ne dă energie. Mi-au dat mesaj și unii colegi și mi-au transmis că bine că am ajuns cu piesa în trending, că muzica ușoară ajunge în top, pe lângă altele. Asta zic, melodia asta e o speranță pentru muzica ușoară', a spus Andra.

Mihai Budeanu, prima piesă după infectarea cu COVID-19 

Băieții de la 3 Sud Est au mărturisit că piesa a fost înregistrată după ce colegul lui Mihai Budeanu s-a vindecat de Covid-19, la o lună de la externare.

„Da, este o reușită piesa, dar să știți că piesa e făcută înainte de pandemie. Am ținut-o la sertat până când am realizat că, fără Andra, piesa asta nu ar suna la fel de bine', a spus Laurențiu Duță.

Mihai Budeanu a mai povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a stat în spital aproape o lună și mai bine de două săptămâni la terapie intensivă.

„Au fost și multe mesaje exagerate în timpul ăsta. Nu era adevărat tot ce se scria. Pe mine m-a schimbat experiența asta. Vezi altfel lucrurile. A fost o cumpănă…la un pas de… Vineri sunt programat la rapel și sperăm să fie bine. După o lună de când m-a externat, Laurențiu m-a sunat să tragem vocile să vedem cum îmi sună vocea, dar a sunat bine, nu a fost afectată', a mai spus Mihai.

La rândul său, Laurențiu Duță și-a amintit că „Mihai nu era într-o situație foarte bună, dar era lucid, puteai comunica. Da, vocea lui Mihai e înregistrată la o lună după ce a ieșit din spital. Uite că după un necaz vine și o mare bucurie. După trei luni, sărbătorim împreună un numărul unu alături de Andra'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare