; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

116119223_166634111579370_2492896114446646643_n

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de căsnicie: „Împreună suntem mai buni, mai puternici”

12 August 2020

Pe 11 august 2008 Andra și Cătălin Măruță deveneau soț și soție. Acum, unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc au aniversat 12 ani de căsnicie. 

Pentru că se află în vacanță și nu filmează pentru emisiunea „La Măruță' (Pro TV), Cătălin dezvăluia în urmă cu 2 săptămâni, în exclusivitate pentru TVMania că în fieccare an încearcă să își surprindă soția la aniversarea casniciei lor:

„În fiecare an încerc să o surprind pe Andra cu un cadou, o petrecere sau o cină în doi. Anul acesta mă voi orienta în funcție de context: dacă vor fi sau nu restaurantele, deși se pare că nu e cazul să îmi fac speranțe în acest sens! Nici nu cred că o petrecere cu mulți prieteni nu e o idee inspirată. Așadar, mă voi gândi la ce cadou i-ar face o mare bucurie și voi încerca să îi implic și pe Eva și David în realizarea lui sau în planificare. Cel mai probabil vom avea parte de un picnic romantic, în sufragerie. Nu îi spuneți și ei, să rămână secret!', ne povestea prezentatorul. 

Mai mult, acesta mărturisea ce au învățat unul de la altul în tot acest timp: 

Să fim mai răbdători și că împreună suntem mai buni, mai puternici.'

Ieri, Andra a postat și ea un mesaj referitor la această aniversare: 

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus “Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie. Va răspund acum la mesaje, prieteni dragi!', a scris Andra pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin au împreună 2 copii, David și Eva. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare