; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra, Catalin si David

Andra și-a sărbătorit ziua de naștere de două ori anul acesta

01 September 2014

Senzaţii tari, lacrimi de emoţie şi bucurie şi multă adrenalină: Măruţă a reuşit să o surprindă pe Andra de ziua ei. De fapt, artista a sărbătorit de două ori. Prima oară la Paris, alături de Măruţă, pe 23 august, chiar în ziua în care împlinea 28 de ani şi 6 ani de căsătorie, iar a doua oară la Bucureşti, când soţul ei i-a organizat o petrecere surpriză.

Andra, Catalin si David

Primul cadou inedit pentru Andra a fost ocazia să îşi înfrângă toate temerile: ea a fost invitată să facă drumul până la locul petrecerii folosind două mijloace de transport pe care nu a mai avut  curajul să le încerce niciodată: motocicleta şi elicopterul.

Surpriza cea mai mare a fost însă când a ajuns pe malul lacului Snagov, în mijlocul unei petreceri surpriză organizate chiar pentru ea.

Andrei îi plac foarte mult surprizele şi mi-am dorit enorm să reuşesc să îi ofer o zi de neuitat. După reacţiile ei, cred că misiunea a fost îndeplinită! Pentru asta trebuie să le mulţumesc prietenilor noştri, toţi mi-au fost complici, dar şi lui David, normal. A dat-o pe spate pe mami!', a declarat Cătălin Măruţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare