; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra cântă coloana sonoră a unui serial pentru copii de la Boomerang

04 June 2014

Andra şi-a împrumutat vocea pentru melodia de generic a serialului “Poveşti de la Fermă”, care este difuzat la televiziunea Boomerang, în premieră, începând din 31 mai.

Andra

Noua producţie îşi propune să le arate tinerilor telespectatori cum se defăşoară viaţa de zi cu zi a unei familii germane într-o curte ţărănească, la fermă. Cele şase episoade ale serialului “Poveşti de la fermă” au câte 15 minute fiecare şi pot fi urmărite în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00, la Boomerang.

Protagoniştii serialului sunt cei patru copii ai familiei Taffertshofer, Hannes, Stefan, Andrea şi Nicola, care trăiesc împreună cu părinţii lor într-o fermă veche de peste 500 de ani, din Tirol, la poalele pitoreşti ale Alpilor, în localitatea bavareză Uffing. Cei patru copii, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 15 ani, îl iniţiază pe spectator în viaţa cu zi cu zi de la fermă: la unison cu natura, ei experimentează noi aventuri, departe de aglomeraţia oraşului, de locurile de joacă îngrădite şi de programele foarte riguroase.

Muh und Maeh

Tinerii Taffertshofer se descurcă de minune la toate activităţile de zi cu zi de la fermă: de la hrănirea viţeluşilor cu lapte la curăţarea ţarcurilor cu iepuri şi chiar tunsul oilor, cei patru fraţi ajută la toate treburile.

“Eram copil când am debutat şi îmi aduc aminte cu nostalgie de fericirea în stare pură, pe care numai copiii o pot cunoaşte. Mi-am dorit de când mă ştiu să fiu o mămică tânără şi am reuşit. Am iubit copiii dintotdeauna şi, de aceea, sunt mai mult decât entuziasmată că am fost invitată să cânt eu melodia genericului de deschidere al noului serial de la Boomerang, ‘Poveşti de la fermă’. Cânt pentru copiii care se vor aduna în faţa televizorului, cu ochişorii mari, iar asta mă emoţionează foarte tare!”, a declarat Andra.

Cântăreaţa a menţionat că “serialul e pentru toţi copiii”, precizând că ea îl va vedea împreună cu băieţelul său, David. “(…) David adoră să mă vadă la TV, iar acum va trăi o experienţă nouă, îmi va auzi vocea la începutul serialului «Poveşti de la fermă», care pot să jur că va fi unul dintre programele lui preferate – pe de o parte pentru că e o producţie minunată, iar pe de altă parte pentru că mami este, printr-un miracol, şi acolo, în poveste, şi acasă, lângă el”, a mai spus Andra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare