; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra prezintă la Antena 1, din 22 martie, reality-show-ul „Singuri cu vedeta”

22 March 2010

Din 29 martie, Andra îşi încearcă din nou talentul de prezentatoare TV, cu reality-show-ul „Singuri cu vedeta' (la Antena 1), în care două celebrităţi autohtone vor încerca să domolească avântul unor puşti plini de energie.

Anul trecut, Andra Măruţă (23 de ani) se lansa şi în televiziune, cu emisiunea muzicală „O-la-la', la Pro TV. Înlocuit în grilă de „Serviţi, vă rog!' (ale cărui audienţe erau considerabil mai mari), formatul n-a mai primit şi un al treilea sezon, astfel încât acum Andra a făcut pasul spre Antena 1. A semnat un contract cu postul din Băneasa (care se va prelungi în funcţie de audienţe, spune ea: „ca în orice producţie televizată, e important feedback-ul general') şi spune că a atras-o conceptul: „Noua emisiune m-a atras pentru că sună trănsit şi interesant şi pentru că veţi avea ocazia să vedeţi multe scene spectaculoase'. Spune că nu i-a lipsit televiziunea („Profesia mea nu e de moderatoare, ăsta e doar un experiment interesant, foarte frumos, dar în rest eu trăiesc prin muzică, în primul rând.') şi nu s-a simţit „pe tuşă': „Viaţa mea e legată de muzică – şi, din fericire, mă simt răsplatită pentru asta' (recent a primit două trofee la Premiile Radio Romania Actualităţi: „cea mai buna interpretă' şi „cel mai bun cântec pop').

La coada picilor!

„Singuri cu vedeta' este un reality-show cu celebrităţi (modă prezentă de ceva vreme în peisajul nostru televizat), care nu le trimite pe vedete la cratiţă ori la strâns bani în scop caritabil, ci la îngrijit copiii altora. Şi nu vorbim despre cei mai cuminţi pici, ci despre „copii năzdrăvani, cu creativitate ameţitoare, destul de agitaţi şi aproape imposibil de convins să asculte', explică Andra. Două celebrităţi autohtone (în prima ediţie, acestea sunt Monica Columbeanu şi Daniel Buzdugan) vor face pe dădaca pentru puştii unor familii destul de curajoase încât să-şi lase odraslele pe mâna lor.

Citiţi varianta integrală în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare