; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra pleacă în turneu național cu concertul „Tradițional”. Ce orașe va vizita!

04 February 2019

Concertul Tradițional susținut de Andra va ajunge atât la românii din toate regiunile țării, cât și la cei din diaspora. Turneul debutează spectaculos, cu epuizarea in 24 de ore a tuturor biletelor puse în vânzare la Bacău pentru data de 6 aprilie. Publicul nerăbdător a luat cu asalt casieriile și când s-a anunțat a doua zi de concert, 7 aprilie. Biletele au fost epuizate si pentru această dată în mai puțin de două zile.

 

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile! Mii de români au fost emoționați până la lacrimi de conceptul Tradițional care a debutat la Sala Palatului. Ținut cu casa închisă în fiecare din cele trei zile din septembrie 2018, show-ul de muzică live care a durat 3 ore a depășit așteptările și a făcut spectatorii mândri de muzica românească. Andra a reușit să smulgă aplauze de la prima piesă și pulsul celor din sală a rămas ridicat până la final.

 

Invitați și o orchestră de 40 de membri au urcat pe scena Sălii Palatului alături de cea mai iubită artistă din România cu ocazia Centenarului pentru a oferi un regal muzical cu momente inedite. Anul acesta spectacolul în regia lui Adrian Batista va fi pus în scenă în toate regiunile țării, cu adaptări pentru ca publicul să resimtă valorile locale și să revadă artiștii cei mai iubiți ai zonei.

 

Diaspora așteaptă cu sufletul la gură concertul Tradițional  Pe 17 martie, concertul va putea fi văzut la Londra (Arena O2) unde există una dintre cele mai mari comunități de români din afara țării, iar apoi pe 10 și 11 aprilie, spectacolul Tradițional, alături de orchestra frațiilor Advahov va putea fi văzut la Chișinău. Următoarele orașe vor fi anunțate de artistă în curând.

 

Andra și-a dorit ca prin Tradițional să aducă un omagiu muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași vise și să își exprime iubirea pentru primul gen muzical incercat!

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare