Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Andra pentru intonarea imnului României pe Arena Națională. Artista a răspuns curiozității fanilor

Câți bani a primit Andra pentru intonarea imnului României pe Arena Națională. Artista a răspuns curiozității fanilor
23

de Cristina Țapu,

Andra a fost în centrul atenției pe 21 noiembrie, pe stadionul Arena Națională, cântând imnul la meciul România - Elveția, care s-a încheiat cu victoria țării noastre. După interpretarea care a creat controverse, artista a fost întrebată de către fani dacă a fost remunerată pentru prestația sa, iar fără ezitare, Andra a declarat public că nu a primit niciun fel de compensație financiară.

Andra nu a primit bani pentru interpretarea de pe Arena Națională

Andra și-a anunțat fanii pe pagina de Facebook faptul că avea să cânte imnul național pe stadion înaintea meciului dintre România și Elveția, iar după meci admiratorii vedetei au fost curioși daca ea a primit bani pentru prestația de pe teren.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, scria Andra înaintea marelui meci.

Câți bani a primit Andra pentru intonarea imnului României pe Arena Națională. Artista a răspuns curiozității fanilor (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

După interpretarea imnului României, Andra a fost criticată de către fani, unii dintre ei acuzând-o de faptul că ar fi stâlcit anumite cuvinte. Andra nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns imediat răutăților. „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”, i-a răspuns Andra celui care a criticat-o.

Un alt fan a fost curios să afle dacă a cântat pe gratis sau a cerut bani pentru intonarea imnului. Vedeta a mărturisit că astfel de momente sunt de neprețuit, iar ea nu a cerut nici măcar un leu pentru prestația avută.

„Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a afirmat soția lui Cătălin Măruță.

Andra Măruță a debutat în lumea muzicală la 14 ani

Născută la 23 august 1986, Andra Măruță și-a început cariera în lumea muzicii la o vârstă fragedă. Încă din copilărie, pasiunea sa pentru muzică a fost evidentă, iar talentele sale au fost cultivate și susținute de familie. De-a lungul anilor, această pasiune a evoluat într-o carieră impresionantă.

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 23

Ea a debutat în lumea muzicală la vârsta de 14 ani. Andra a reușit să se facă remarcată prin participarea la diverse concursuri și emisiuni de televiziune dedicate descoperirii de talente. Cu toate că aceste prime apariții i-au adus recunoașterea, adevărata ei lovitură a venit odată cu lansarea albumului de debut, Andra”, în 2001. Albumul a fost primit cu entuziasm de către critici și public, demonstrând versatilitatea și talentul său în domeniul muzical.

Ea a lansat numeroase albume de succes, cum ar fi Vreau sărutarea ta” (2007) și Inevitabil va fi bine” (2010), consolidându-i reputația de artistă cu viziune și talent.

Sursă foto: Instagram Andra

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton