; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra miron

Andra Miron a demisionat de la postul Realitatea TV după 14 ani

02 May 2019
 

Andra Miron, prezentatoarea emisiunii „Prime Time News şi una dintre cele mai vechi jurnaliste ale postului Realitatea TV, a demisionat după 14 ani.

„14 ani si o luna trec ca o clipa. A fost perioada in care am invatat cel mai mult, am trait cele mai frumoase si interesante experiente, am cunoscut oameni care mi-au fost mentori si care mi-au deschis mintea, mi-au fortat limitele, mi-au dat un scop in viata. Meseria de jurnalist este una superba fara doar si poate pentru ca ofera priviilegiul de a lucra pentru oameni fara ca ei sa ti-o ceara, fara ca ei sa te plateasca, ci pentru ca acesta este spiritul si menirea ei. Realitatea TV a fost o experienta colosala, iar oamenii care raman acolo merita in continuare respectul nostru, al tuturor. Eu ma indrept acum spre zona de comunicare, fara a ma desprinde de crezul care m-a ghidat in toti acesti ani – lucreaza pentru oameni! Multumesc tuturor celor mi-au fost alturi in acest timp, multumesc pentru mesajele pe care le-am primit si pentru curajul pe care mi l-au dat. Raman alaturi de voi!', a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook. 

Înainte de postarea prezentatoarei, cea care a făcut publică vestea pe rețelele de socializare a fost o colegă de a Andrei, Nora Dincă:

„După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.  Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân. Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.  În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră. Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase. “Nimeni nu este de neînlocuit” e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strânge.

Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.  Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă. A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine', a postat Nora Dincă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare