Homepage  / Vedete româneşti

Andra Măruță a împlinit 38 de ani. Artista a fost sărbătorită cu mare fast la botezul fiului Vlăduței Lupău

Andra Măruță a împlinit 38 de ani. Artista a fost sărbătorită cu mare fast la botezul fiului Vlăduței Lupău
11

de Cristina Țapu,

Andra Măruță împlinește 38 de ani pe 23 august, însă nu se află în București pentru a petrece alături de prieteni. Cu toate acestea, vedeta a fost sărbătorită în avans de către familie și cei dragi.

Andra Măruță a împlinit 38 de ani

Andra și Cătălin Măruță au participat pe 22 august la botezul micuțului Isaia (care a avut loc în Cluj-Napoca), fiul Vlăduței Lupău, fiind nașii acestuia. Așadar, Andra, care împlinește 38 de ani pe 23 august, a fost sărbătorită în avans de către cei dragi, așa cum ea însăși a dezvăluit pe pagina personală de Instagram.

„Acum câteva zile copiii și Cătălin s-au gândit să îmi facă o surpriză așa frumoasă de ziua mea în avans știind că urmează să fim plecați și am vrut să împărtășesc cu voi aceste momente. Vă mulțumesc mult pentru mesajele șii urările voastre, sunt foarte emoționată să văd că vă gândiți la mine și vă îmbrățisez pe toți”, a fost mesajul pe care Andra l-a scris în dreptul unei imagini în care apare înconjurată de cei dragi, având un tort în brațe.

andra 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andra a fost sărbătorită chiar la miezul nopții, în timpul petrecerii în cinstea micuțului Iair. După miezul nopții, Andra a fost sărbătorită cu ocazia împlinirii a 38 de ani. Vlăduța i-a adus un tort minunat și i-a adresat mai multe urări, pe pagina personală de Instagram.

„Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie! Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată, de ziua ta a fost și sărbătoarea lui.”, a scris Vlăduța Lupău.

La vârsta de 14 ani, a debutat în cariera muzicală prin lansarea primului său album. De-a lungul decadelor, a adus în atenția publicului nu mai puțin de 12 albume. Succesul său s-a concretizat prin vânzări remarcabile, culminând cu obținerea Discului de Platină și Discului de Diamant în 2007.

Andra a cunoscut succesul în muzică de la o vârstă fragedă

Andra provine dintr-o familie numeroasă. Mai are un frate, pe nume Săndel, cunoscut și el publicului datorită cântecelor populare pe care le interpretează. Sora cea mare a Andrei, Diana lucrează la un centru de îngrijire vârstnici în Câmpia Turzii, în timp ce sora mijlocie, Aura, muncește la un centru de înfrumusețare din orașul natal.

Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate ale vremii. Trei ani mai târziu, au devenit fericiții părinți ai primului lor copil, David. În 2015, familia s-a bucurat de sosirea pe lume a fiicei lor, Eva, care a făcut deja pași în lumea actoriei și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton