Homepage  / Vedete româneşti

Andra Marinescu, din culisele Visuri la cheie. „Pe șantiere nu sunt niciodată condiții de 4 stele”. EXCLUSIV

Andra Marinescu, din culisele Visuri la cheie. „Pe șantiere nu sunt niciodată condiții de 4 stele”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Deși o vedem perfect aranjată  în fiecare episod al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, pentru Andra Marinescu filmările nu sunt atât de ușoare. Căci munca pe șantier, uneori la temperaturi de peste 40 de grade, reprezintă o provocare extremă. Chiar și pentru o arhitectă!

De câteva luni, întreaga echipă „Visuri la cheie” filmează de zor pentru cel de-al 10-lea sezon al emisiunii de la Pro TV, indiferent de condițiile meteo. Alături de Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Cristina Joia și Oana Boghiu, Andra Marinescu s-a implicat cu multă pasiune în poveștile pe care le vom vedea din toamnă, la Pro TV.

Mai multe detalii, aflăm chiar de la Andra!

Filmările pentru sezonul 10 din „Visuri la cheie” sunt în toi. Care este atmosfera? Și cum te descurci cu temperaturile caniculare?

Când faci cu pasiune, când faci ceea ce-ți place și ceea ce te animă, nimic nu este greu. Visuri la cheie este proiectul meu de suflet, este momentul când timpul pare că se oprește, iar noi, arhitecții, suntem capabili să facem orice, să facem tot ce ne am propus pentru binele familiei. Aproape că nici canicula nu o mai băgăm în seamă… ce-i drept, pe șantiere nu sunt niciodată condiții de 4 stele.

Apropo de caniculă, la ce trucuri apelezi tu pentru a arăta impecabil la filmări în zilele toride?

Povestea e lungă când vine vorba de rutina premergătoare zilelor toride. Însă, pe scurt încercăm să folosim mult SPF, haine din materiale naturale și muuultă determinare; ne ajută să nu simțim așa rău căldura.

În cât timp, cu aproximație, se filmează un singur episod din „Visuri la cheie”?

Filmăm cam 8-10 ore pe zi, în funcție de cât de complex este șantierul. Având în vedere că la baza emisiunii stă evoluția unui șantier, care are timpii săi exacți, ne ia undeva între la sub trei săptămâni să definitivăm amenajarea, implicit să filmăm și un episod.

Și ce povești ți-au atins sufletul, de data aceasta?

Toate ne ating sufletul într-un mod unic. Oricât de dur și de piatră ai fi, nu ai cum să rămâi neclintit la poveștile familiilor. Însă ce este cel mai impresionant este cât de uniți rămân toți, indiferent de cât de încercați sunt de toate greutățile vieții.

Cât de bine o știai pe Cristina Joia înainte de a fi amândouă în acest proiect?

Foarte bine! Eu am o teorie, oltean la oltean trage, indiferent de loc. Noi ne-am cunoscut într-o excursie în Spania și a fost chimie la prima vedere, să fie în jur de cinci ani de atunci.

andra-marinescu-si-cristina-joia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În timp ce tu preferi alb și negru, Cristina „colorează” tot . Cum ar arăta stilurile voastre îmbinate într-un singur spațiu… într-o casă mică de vacanță, să zicem?

Unitare cu siguranță. Deși prefer alb și negru, în amenajări “scap” și câteva culori statement. Dacă am amenaja împreună casa de vacanță, probabil eu aș face 3d-ul brut și pe Cristina aș lăsa-o să coloreze.

Ce distrează cel mai tare la Benji, motanul tău?

Blănosul meu are comportament de câine, însă cu o personalitate debordantă. Se zice că animalele împrumută din comportamentul stăpânului… oare așa încăpățânată să fiu?!

Ce urmărești la TV când timpul îți permite? Și în ce producții crezi că te-ai potrivi la fel de bine precum în „Visuri la cheie”?

Nu prea am timp de TV, rar mai urmăresc Știrile PRO de la ora 19.00.  „Visuri la cheie” mi se potrivește mânușă, m-a ajutat să dezgheț multă gheață din interiorul meu… însă nu mă pot abține să nu mă gândesc la „Imperiul Leilor” pe plan local sau „Designing Miami” pe plan internațional.

Dincolo de filmări, ce ai mai făcut în această vară? Am văzut ceva poze pe Instagram, dintr-o vacanță…

Câte o rupere de ritm din când în când e bună pentru mental. Mai rupem câte un city-break atunci când ne permite timpul. Am fost amândouă în Italia, să savurăm nebunia de mâncare de acolo și să ne aducem aminte de vibe-ul excursiei când ne-am cunoscut.

Urmează o altă vacanță? Dacă da… vrem detalii!

Decizia de vacanță este instantanee la mine. Spiritul liber și dornic de aventură al Săgetatorului din mine se poate hotărî să plece în vacanță dupa ce vede un reel pe Instagram cu cât de frumos e toamna în Sicilia. Momentan aștept iarna, ca să pot pleca undeva departe la căldură.

andra-marinescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton