Homepage  / Vedete româneşti

Andra, marea absentă de la nunta fostului fin, Pepe. Cine l-a însoțit pe Cătălin Măruță la petrecere

Andra, marea absentă de la nunta fostului fin, Pepe. Cine l-a însoțit pe Cătălin Măruță la petrecere
13

de Cristina Țapu,

Pepe și Yasmine, mama fiului său, și-au celebrat nunta vineri, pe 7 iunie, într-un decor de vis. Au fost înconjurați de cei dragi, petrecând împreună cu aceștia până în zori. Cu toate acestea, Andra, fosta nașă a artistului, a lipsit de la eveniment. Cătălin Măruță a participat la nuntă însoțit de fiul lor. Iată care a fost motivul pentru care Andra nu a putut participa la fericitul eveniment!

Andra, marea absentă de la nunta fostului fin, Pepe

La nunta latino loverului cu Yasemine Ody, Andra, fosta nașă, a fost absentă. Artista și Cătălin Măruță au fost nași la cea de-a doua căsătorie a lui Pepe cu Raluca Pastramă. Pepe a rămas în relații bune cu familia Măruță după ce mariajul său cu Raluca a ajuns la final.

nunta-pepe-19-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu toate acestea, la cea de-a treia nuntă a lui Pepe, Andra nu a putut fi prezentă, deoarece avea un concert lângă Târgu-Jiu. În timp ce soțul ei și fiul lor, David, au reprezentat familia la nuntă, Andra a făcut un spectacol de excepție la Rovinari.

E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu-Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu-Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari”, a dezvăluit Andra pe pagina contului său e Instagram în seara în care Yasmine Ody și Pepe au sărăbătorit nunta lor.

Pepe și Yasmine Ody au avut o nuntă atipică

Pepe a vrut o nuntă atipică, fără meniu prestabilit și fără tradiții depășite, ci o petrecere relaxată, între prietenii artiști, la care toți să se simtă bine și să se distreze. Se pare că dorințele mirelui s-au îndeplinit, căci evenimentul a fost un real succes, iar invitații nu s-au dezlipit de pe ringul de dans.

Locația, aranjată cu multă atenție la detalii, a inclus numeroși trandafiri albi în mici vaze pe mesele invitaților, candelabre speciale cu lumânări albe înconjurate de arcade în formă de inimi și un loc de joacă pentru copii, dotat cu corturi și jucării. 

Mirii au avut grijă să includă și un bufet suedez, oferind invitaților o varietate de delicatese. Pe lângă grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă și caracatiță – au fost servite și gustări reci precum humus cu nuci și pin și baba ganoush.

Toți s-au distrat până dimineața pe muzica artiștilor, inclusiv Liviu Vârciu, care a și cântat la un moment dat. Spre sfârșitul petrecerii, Yasmine Pascu a aruncat buchetul miresei, iar Ramona Olaru a fost cea care l-a prins.

Sursă foto: Instagram Pepe

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton