; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra a lansat noul single “What About Us”

13 March 2012

După ce a lansat hitul Telephone', Andra revine acum cu un nou single numit What About Us', piesă care a fost compusă de Mihai Ristea.

Artista și-a lansat noua piesă în emisiunea „Happy Hour', de la Pro TV, unde a vorbit despre What About Us' și a prezentat publicului o coregrafie spectaculoasă, alături de dansatorii ei.

În mai puțin de 24 de ore de la lansarea noului single pe contul oficial de youtube MediaPro Music, What About Us' a strâns 50 de mii de vizualizări și a fost share-uit de mii de fani, pe rețelele de socializare.

Printre cei care o laudă pe Andra pentru noua piesă se află, desigur, Cătălin Măruță, care a scris pe Facebook un mesaj de încurajare special pentru soția lui.

„Sunt sigur că va ajunge departe în topuri. Deja m-a făcut foarte mândru cu piesele „Something new' și „Telephone', care pot fi ascultate în peste 30 de țări! Sunt convins că și această nouă piesă, care mie îmi place foarte mult, va cuceri lumea', a scris Cătălin Măruță.

Pe Andra o puteți urmări vineri de vineri, la pupitrul juraților de la „Românii au talent', emisiune care are un succes uriaș în cel de-al doilea sezon.

Aici puteți asculta noul single „What About Us'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare