; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

Andra izbucneşte în lacrimi diseară, la “Românii au talent”

21 March 2014

Diseară, de la 20:30, la Pro TV, noi concurenţi vin să arate de ce sunt în stare în show-ul “Românii au talent”. Unii au sportul în sânge, alţii pictează în cele mai neconvenţionale moduri sau cântă extraordinar, în timp ce câţiva dintre ei fac parte din categoria inventatorilor, a imitatorilor sau a dansatorilor talentaţi.

Juratii vor fi impresionaţi până la lacrimi sau, dimpotrivă, li se va întoarce stomacul pe dos după ce vor asista la reprezentaţiile din preselecţii.

După numerele prezentate de cvintetul Anatoly, “zburătorul” Octavian Stoica şi “profesorul de joacă” Leon Magdan, este rândul unei noi prestaţii să fie răsplătită cu biletul verde, care îl va trimite pe concurent direct în semifinalele “Românii au talent”.

[Not a valid template]

Smiley şi Bartoş vor face din nou propriul show în culise, inspiraţi de ceea ce vor vedea pe scenă. După ce într-una din ediţiile trecute ale show-ului, Pavel s-a plimbat prin platou cu calul, de data aceasta va încăleca din nou, însă nu pe un patruped, ci pe colegul său, Smiley.

Vinerea aceasta, veţi avea ocazia să îl vedeţi în acţiune pe Ricardo Massida, unul dintre componenţii trupei de circ Bellucci, care le-a pus la treabă pe vedetele strunite de Nea Mărin la “Serviţi, vă rog!”. Şi tot diseară, o nuntă re-editată, cu tot cu horă şi nuntaşi, dar cu un dress-code special, va fi alt număr de pe scena “Românii au talent”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare