; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra isi lanseaza noul single Inevitabil va fi bine

Andra îşi lansează noul single la “Românii au talent”

19 April 2013

Diseară, în cea de-a treia semifinală live a show-ului “Românii au Talent”, care va fi difuzată de la ora 20.30 pe Pro TV, Andra va cânta în premieră noul ei single “Inevitabil va fi bine”.

Piesa promovează albumul cu acelaşi titlu al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna viitoare, de MediaPro Music.

Odată cu noua piesă, Andra va lansa şi un videoclip, regizat de Iulian Moga, care va avea premiera luni. Printre cei care vor apărea în cel mai nou clip al artistei se numără Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL şi Red Blonde.

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, şi uite că se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă', a spus Andra.

Puteţi urmări aici câteva secvenţe din noul clip

Ce concurenţi luptă pentru un loc în finală

Printre celelalte surprize ale serii se numără şi prezenţa lui Krem, artistul care a făcut senzaţie în cel de-al doilea sezon al show-ului.

Pe scena celei de-a treia semifinale de la Pro TV vor urca Adrian Aron, băieţelul care i-a cântat tatălui aflat în Afghanistan, sand-artistul Ana Munteanu, Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu, dansatorii care l-au făcut chiar şi pe Mihai Petre să se ridice de pe scaun, magicianul Andrei Crăciun, Camelia Duţă, femeia care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans nu are limite, Cornelia Tihon, fata care a prezentat cel mai sexy moment de folclor de la “Românii au talent”, grupul de gimnastică Gimnis, Călin Marincaş, tânărul cu voci multiple, dansatorii de la H2O şi Simply That Crew, acrobaţii de la Trupa Corina şi Sorin Ursan, bărbatul care a impresionat cu puterea vocii sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare