; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra: „Îmi doresc să am o fetiţă frumoasă”

04 May 2013

Pentru a marca o zi specială cum este duminica Paştelui, echipa emisiunii „Jurnal pentru copii' a pregătit o ediţie cu invitaţi şi subiecte de „sărbătoare'. Iar invitata Mirunei de duminică, 5 mai, de la 09.30,  este Andra.

Dorinţa cea mai mare a Andrei este să devină mama unei fetițe.

E greu şi cu un copil, eu am unul. Dar faptul că eu am crescut alături de mai mulţi fraţi, suntem patru, trei fete şi un băiat, cred că asta m-a ajutat să cresc frumos, să îmi iubesc aproapele, să îmi iubesc fraţii. Și asta îi doresc şi băieţelului meu. Să aibă cu cine să împartă bucuriile şi, de ce nu, lucrurile mai puţin plăcute din viaţă. Pentru că cel mai aproape de sufletul tău este fratele tău. Aşa am fost învăţată de părinţii mei. Şi asta vreau să transmit băieţelului meu, David şi celorlalţi copii care vor veni..Sper că doi-trei…Îmi doresc însă şi o fetiţă, aşa frumoasă ca tine', i-a mărturisit artista Mirunei, cel mai mic reporter de televiziune.  

Andra este convinsă că Iepuraşul de Paşte îi va vizita şi anul acesta pentru că toţi cei din familia ei au fost cuminţi.Vine, normal că vine! Pentru că noi credem că dacă suntem cuminţi şi credem că el există vine cu daruri frumoase pentru noi.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare