Homepage  / Vedete româneşti

Andra, imagine emoționantă cu familia ei. Artista și-a vizitat părinții și surorile la Cluj-Napoca

Andra, imagine emoționantă cu familia ei. Artista și-a vizitat părinții și surorile la Cluj-Napoca
15

de Roxana Mirea,

Andra și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă, în care apare alături de familia ei. Artista a susținut un concert la Cluj și și-a făcut timp să își viziteze părinții și surorile. Andra a fost însoțită și de copiii ei, David și Eva.  

Andra, imagine emoționantă cu familia ei 

Andra a ținut-o dintr-o sărbătoare în alta. Pe 22 august, ea și soțul ei, Cătălin Măruță, au fost nași la botezul micuțului Isaia, fiul Vlăduței Lupău, iar evenimentul a avut loc la Cluj-Napoca. Apoi, pe 23 august, artista a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. Ei bine, momentele fericite nu s-au terminat aici pentru că, în weekend, Andra s-a reunit cu familia ei. Ea și-a făcut timp să își viziteze părinții și surorile, cu ocazia unui concert pe care l-a avut la Cluj. Andra a realizat o fotografie de familie și a publicat-o pe contul personal de Instagram.  

„De fiecare dată când ajung în Cluj, dau o fugă și la ai mei. Chiar și când sunt în grabă… mi-am luat energia de la familia mea…”, a scris Andra pe Instagram. 

Andra, imagine emoționantă cu familia ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

 Andra, sărbătorită în stil mare

Andra și Cătălin Măruță au participat la botezul micuțului Isaia, fiind nașii acestuia. Artista a împlinit 38 de ani pe 23 august, așadar ea a fost sărbătorită chiar la miezul nopții, în timpul petrecerii în cinstea micuțului Iair. După miezul nopții, Andra a fost sărbătorită cu ocazia împlinirii a 38 de ani. Vlăduța i-a adus un tort minunat și i-a adresat mai multe urări, pe pagina personală de Instagram. 

Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie! Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată, de ziua ta a fost și sărbătoarea lui”, a scris Vlăduța Lupău. 

 Andra, sărbătorită în stil mare (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton