Homepage  / Televiziune

Ansamblul Hecenii, Golden Buzz la „Românii au talent”. Andra l-a trimis în semifinală: „Folclorul nu o să moară niciodată”

Ansamblul Hecenii, Golden Buzz la „Românii au talent”. Andra l-a trimis în semifinală: „Folclorul nu o să moară niciodată”
4

de Cristina Țapu,

Vineri, 5 aprilie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii-fenomen Românii au talent. Jurații și telespectatorii au fost martorii unor numere spectaculoase, însă doar cei mai buni dintre concurenți au avut șansa de a trece în etapa viitoare a competiției de la PRO TV.

Andra a apăsat butonul de Golden Buzz la Românii au talent

Întreaga seara a fost una spectacol, iar cei de acasă nu au ratat niciun minut, ediția fiind pe primul loc în topul audiențelor.

asamblul-hecenii-golden-buzz-andra-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

​„Practicăm dansul popular de aproape 10 ani. Ne știm de când eram de grădiniță, am crescut toți împreună. Ne adunăm la repetiții în fiecare săptămână, doar în weekend-uri, 2-3 repetiții. Când ne întâlnim, rupem podeaua”, a spus unul dintre reprezentanții Ansamblului Hecenii, din Republica Moldova, înainte de a urca pe scenă.

„Ne dorim să uimim juriul, publicul, prin mișcările noastre. Să afle că talentul se poate naște oriunde, chiar și-n suburbii”, au mai completat aceștia…. și apoi chiar au reușit!

Impresionată de ceea ce a văzut, Andra nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu, în premieră, pentru un ansamblu. „Aveți tot pachetul și tot ce înseamnă. Speranța că folclorul nu o să moară niciodată. Văzându-vă pe voi, viitorul sună bine”, a simțit jurata să adauge, după ce i-a trimis în semifinale.

Românii au talent a ajuns la cel de-al 14-lea sezon

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: ACS Boom Boom, David Schnabel, Eduard Moldoveanu, Alexandru Năsturică, Delia Papazicu, Sofia Gorincioi, Chih-Han Chao, Miruna Gireadă, Alex Niculae, Alesya Gulevich, Francesca Iancu, Alina Dumitruc și Sophie Cioacă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton