; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior”

07 July 2016

Artista, alături de INNA și Marius Moga, este gata să asculte cele mai bune voci ale copiilor între 7 și 14 ani! Cei trei antrenori sunt nerăbdători să își ocupe locurile pe scaunele de antrenor și să își formeze echipele alături de care să lupte pentru trofeul Vocea României Junior!

Andra

Încântată de acest proiect, Andra a declarat: 'E minunat pentru mine ca artistă, ca mamă și, de ce nu, ca femeie care și-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, să fiu antrenor la Vocea României Junior. Mă bucur din inimă că voi putea să îi învăț pe viitorii artiști tot ce știu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o școală de canto. În plus, sunt convinsă că și eu voi învăța multe de la micii artiști, pentru că eu cred că noi, adulții, avem enorm de învățat de la copii. Ei sunt maeștrii noștri pe foarte multe planuri.'.

Andra și-a început cariera în muzică de când era copil și este una dintre cele mai iubite artiste din România. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri în timp record, au avut milioane de vizualizări și au ocupat primul loc în topurile muzicale. Artista este extrem de apropiată de fanii săi, pe care îi surprinde în permanență cu colaborări de excepție și piese în care aceștia se regăsesc, iar relația pe care o are cu copiii este una specială. Rolul de antrenor la Vocea României Junior îi va aduce Andrei bucuria de a lucra îndeaproape cu cei mici, de a le împărtăși din experiența sa și a-i îndruma către o carieră de succes.

Copiii s-au înscris în primăvara acestui an la preselecțiile primului sezon Vocea României Junior, iar acum sunt nerăbdători să urce pe scenă, să cucerească o țară întreagă cu vocile lor extraordinare și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare